به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، از پايگاه اطلاع رساني دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت الله العظمي خامنه اي، نصب قاب عكس در منزل يا در اتاق كار نمايش يك تعلق است. عكسي كه بر ديوار نصب ميشود، عكسي كه در چهار گوشه يك قاب جا ميگيريد و بر طاقچه اتاقي نصب ميشود، حكايت از يك عاطفه دارد.
همواره پشت سر رهبر انقلاب، عكس امام خميني رحمهالله و گاهي پرچم ايران وجود دارد اما چهاردهم شهريور سال 91 كه اعضاي شوراي عالي حوزه علميه قم با رهبر انقلاب ديداري داشتند، قاب عكسي روي قفسهي گوشهي اتاق قرار داشت كه در تصاوير منتشر شده جزئيات آن معلوم نبود. آن عكس را از نزديك كه ببينيد سيد جليلالقدري به نماز جماعت ايستاده است؛ عكسي قديمي از امام جماعتي كه در حال قنوت است: آيتاللهالعظمي سيد عبدالحسين لاري.
عالم مجاهدي كه از شاگردان مبرز ميرزاي شيرازي و يكي از پرچمداران مبارزه با استعمار بريتانيا بود. همان كسي كه در روزگار اشغال خشن و ظالمانهي فارس و بوشهر، توسط نظاميان و سياستمداران انگليسي، پرچم جهاد و مبارزهي با اشغالگران را برافراشت و اولين نمونهي كوچك ولي پر معنا از حكومت اسلامي را در اين خطه تشكيل داد.
رهبر معظم انقلاب در لابه لاي كلماتشان هرجا به مناسبتي اسمي از ايشان به ميان آمده، همواره با بزرگي و عظمت از «آيتالله سيدعبدالحسين لاري» نام ميبرند. ايشان در جايي فرمودهاند: «مرحوم آقاسيد عبدالحسين در نوع خودشان، يك روحاني بينظيرند؛ يعني بنده شبيه ايشان را در بين روحانيون برجستهي دورههاي خودمان سراغ ندارم! آن جنبهي علمي ايشان و آن جنبهي آگاهي فكري و سياسي ايشان است. از جنبهي علمي هم ايشان جهاد و تشكيل حكومت و سكه و تمبر و از اين كارها داشتند. اينها چيزهايي است كه من نظيرش را تا زمان خودمان -يعني تا زمان امام رضواناللهتعاليعليه- واقعا در هيچ كس سراغ ندارم؛ با اين عظمت مقام و شموخ آن مرتبه علمي و سياسي و فرهنگي و آگاهي و شجاعت.
اين مرجع عظيمالقدر علاوه بر اعلام حكم جهاد در برابر استعمار پير، در برابر زمينههاي استعلاي اقتصادي و در پاسخ به استفتائي پاسخ داده بود: «امروز آنچه از پول بلاد اسلاميه به بلاد خارجي ميرود اعانت به اعداء دين و استعداد كفار استبراي ريختن خون اسلام و مسلمين؛ {پس} حرام است...»
اين قاب عكس كه هديهي يكي از نوادگان آيتالله لاري به رهبر انقلاب است، هنوز هم در همان اتاق و روي همان قفسه قرار دارد.