کد خبر:۵۰۸۷۸۷
آغاز به کار پارلمان عراق از سهشنبه
رئیس پارلمان عراق اعلام کرد که پارلمان این کشور از روز سهشنبه مجددا کار خود را آغاز خواهد کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه خبری المیادین، سلیم الجبوری رئیس پارلمان عراق اعلام کرد که پارلمان این کشور از روز سهشنبه مجددا کار خود را آغاز خواهد کرد.
فعالیت پارلمان عراق از هفته گذشته به دلیل ورود معترضان به منطقه الخضرا در مرکز بغداد و ورود به ساختمان آن متوقف شده بود.
معترضان که از جریان صدر عراق بودند به ترکیب جدید کابینه حیدر العبادی نخست وزیر عراق معترض بودند و اعلام کردند که ترکیب جدید بر اساس شاسته سالاری نیست.
نخست وزیر عراق در راستای طرح اصلاحات سیاسی و مبارزه با فساد ترکیب جدید کابینه را به پارلمان این کشور معرفی کرد که این ترکیب از پارلمان رای اعتماد گرفت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.