به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علی خندان در مصاحبه با رادیو گفتوگو با اعلام اینکه گوشت های برزیلی وارداتی سالم هستند، گفت: «گوشت هایی که کیفیت پایینی دارند، عموما در رستوران ها و کارخانه های سوسیس و کالباس استفاده می شوند.»
رئیس اتحادیه گوشت گاوی تاکید کرد بر روی گوشت های برزیلی نظارت کامل می شود.
وی افزود: گوشت هایی مثل بز، میش و ماده گاو بی کیفیت هستند اما گوسفندِ بره نر با کیفیت بوده و دارای قیمت ثابتی است.
خندان ادامه داد: «گوشت هایی که هم اینک توزیع می شود، زیر نظر دامپزشکی است و گوشت های بی کیفیت بسیار کمی در بازار وجود دارد.»
وی میزان گوشت های بی کیفیت در بازار را 10 تا 20 درصد تخمین زد و افزود: هم اینک روزی ششصد تا هفتصد گوساله کشتار می شود که 20 درصد از این ها ماده گاو هستند.
خندان خاطرنشان کرد: «مغازه هایی که در سطح تهران هستند، گوشت بی کیفیت عرضه نمی کنند و گوشت خوب را توزیع می نمایند؛ ما نیز نظارت می کنیم و اگر مردم گوشت بی کیفیت را شاهد بودند، اعلام کرده تا پیگیری کنیم.»