آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۹۱۲۰
ادامه اتهام‌پراکنی‌های وزیر خارجه عربستان علیه ایران

عربستان: برای رساندن سلاح‌های بیشتر به معارضان سوریه تلاش خواهیم کرد

وزیر خارجه عربستان می‌گوید این کشور برای رساندن سلاح‌های بیشتر به معارضان سوریه تلاش خواهد کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «عادل الجبیر»، وزیر خارجه عربستان تأکید کرد کشورش برای رساندن سلاح‌های بیشتر به معارضان سوریه تلاش خواهد کرد. 

 

وی که با فرانس‌24 گفت‌وگو می‌کرد علاوه بر این، گفت که غیر از شهر حلب، آتش بس در سوریه کم و بیش برقرار است و کمک‌رسانی‌های بشردوستانه به این کشور بهتر شده‌اند.

 

عادل الجبیر، در بخش دیگری از اظهاراتش تصریح کرد که کشورش هنوز موافق اعزام نیروی زمینی به سوریه است، اما این اتفاق در صورتی خواهد افتاد که آمریکا نیز چنین بکند. وزیر خارجه عربستان گفت که معتقد است آمریکا به این مرحله نزدیک‌تر شده است.

 

وی همچنین گفت: «آمریکا تصمیم به اعزام نیروی زمینی به سوریه گرفته است. زمان انجام این کار را نمی‌دانم. اما اگر اینطور باشد، ما هم نیروی ویژه (به سوریه) خواهیم فرستاد.»

 

رئیس دستگاه دیپلماسی عربستان درباره گفت‌وگوهای یمن هم اظهارنظر کرد و گفت که به این مذاکرات خوش‌بین است. وی گفت: «علی‌رغم موانع، با حوثی‌ها (انصارالله) گفت‌وگوی مستقیم داریم و این مهم است.»

 

وی همچنین مطابق معمول، اتهام‌پراکنی‌ها علیه ایران را تکرار کرد و گفت: «هیچ تغییری در رفتار ایران نمی‌بینیم و این کشور هنوز در امور عراق، یمن، بحرین، لبنان، کویت و عربستان سعودی دخالت می‌کند.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار