کد خبر:۵۰۹۱۶۱

واکنش کاخ سفید به خبر آزمایش موشک بالستیک ایران

کاخ سفید اعلام کرد این مساله را بررسی خواهد کرد که آیا ایران روز دوشنبه یک فروند موشک بالستیک میان برد را آزمایش کرده است یا نه.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری رویترز نوشت: پس از آنکه رسانه‌های خبری ایران گزارش‌هایی را در خصوص آزمایش یک فروند موشک بالستیک میان برد منتشر کردند، کاخ سفید اعلام کرده است که این مساله را مورد بررسی قرار خواهد داد که آیا ایران این موشک را شلیک کرده است یا نه.

 

جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید تاکید کرد: ما هنوز در حال بررسی این مساله هستیم که واقعا چه اتفاقی افتاده است. ما نسبت به ادعاهای ایران در خصوص شلیک یک موشک دیگر مطلع هستیم. ما همچنین نسبت به اظهارات وزیر دفاع ایران آگاهی داریم که اعلام کرده است چنین موشکی شلیک نشده است.

 

از سوی دیگر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز تاکید کرد: ایالات متحده نمی‌تواند گزارش‌های مربوط به شلیک یک فروند موشک هدایت شونده توسط ایران در دو هفته گذشته را تایید کند ولی اگر این گزارش ها صحیح باشد، این یک اقدام تحریک کننده و بی ثبات کننده خواهد بود.

 

الیزابت ترودو سخنگوی وزارت خارجه آمریکا افزود: ما از اظهارات مقام های ایرانی نسبت به شلیک یک فروند موشک بالستیک دیگر آگاهی داریم. هرگونه شلیک توسط ایران بر خلاف قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل خواهد بود.

 

وی گفت: ما هنوز نگران آزمایش موشک بالستیک توسط ایران هستیم، چرا که اقداماتی بی ثبات کننده و تحریک آمیز است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار