آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۱۵۶۸
در پی انفجار امروز در منطقه «الشعب» انجام شد

دستور «العبادی» برای بازداشت فرمانده امنیتی شمال بغداد

فرمانده کل نیروهای مسلح عراق در پی انفجارهای امروز در منطقه «الشعب» واقع در شمال بغداد و کشته و زخمی شدن ۵۰ نفر، دستور بازداشت مسئول امنیتی این منطقه را صادر کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو،‌ دفتر اطلاع رسانی نخست وزیری عراق اعلام کرد که «فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق امروز(سه شنبه) دستور بازداشت مسئول مستقیم امنیتی منطقه محل انفجار در منطقه الشعب واقع در شمال شرق بغداد را صادر کرد.»

 

به گزارش پایگاه خبری السومریه نیوز، منطقه «الشعب» در شمال شرق بغداد امروز شاهد کشته و زخمی شدن 53 نفر بر اثر انفجار همزمان دو بمب بوده است که یکی از آن توسط یک عامل انتحاری صورت گرفت.

 

امروز چهار انفجار در مناطق مختلف بغداد رخ داده است که تعداد تلفات آن به بیش از 69 کشته و 100 زخمی رسیده است.

 

مرکز فرماندهی عملیات بغداد اعلام کرد که اولین انفجار امروز در بازاری در منطقه «الشعب» واقع در شمال بغداد توسط یک زن انتحاری صورت گرفت.

 

رویترز به نقل از منابع پزشکی عراق گزارش داد که در این انفجار، 39 نفر کشته و حدود 70 نفر زخمی شدند.

 

گروه تروریستی تکفیری داعش مسئولیت انفجارهای امروز بغداد را بر عهده گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار