کد خبر:۵۱۴۷۳۰
طنز سال مبلغ وهابی:

همه مسلمان‌ها عربستان را ستایش و ایران را سرزنش می‌کنند!

دبیر کل یکی از نهادهای مروج آموزه‌های فرقه وهابیت روز دوشنبه مدعی شده «مسلمانان در همه جا» نقش عربستان سعودی در آنچه به گفته وی مبارزه با تروریسم است را مورد ستایش قرار می‌دهند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «عبدالله بن عبد المحسن الترکی»، دبیر کل یکی از نهادهای مروج آموزه‌های فرقه وهابیت با دلارهای نفتی ریاض، روز دوشنبه ادعا کرده «مسلمانان در همه جا» - به تعبیر او- تلاش‌های عربستان سعودی در زمینه آنچه به گفته وی «مبارزه با تروریسم» را می‌ستایند، ضمن اینکه ایران را به دلیل امضا نکردن توافق حج، سرزنش می‌کنند.

 

دبیر کل «اتحادیه جهان اسلام» که نهاد تحت امرش به دلیل ترویج آموزه‌های افراطی وهابیت مورد سرزنش قرار گرفته  با بیان اینکه سازمان‌دهی امور حج در اختیار عربستان سعودی است ادعا کرده هر گونه دخالت در این امور، نقض قوانین بین‌المللی محسوب می‌شود.

 

سازمان حج و زیارت ایران روز یکشنبه با انتشار بیانیه‌ای رسماً اعلام کرد حج تمتع سال 1395 به دلیل کارشکنی عربستان سعودی و سیاسی کردن این مناسک معنوی برگزار نخواهد شد. جمهوری اسلامی ایران همچنین اقدام رژیم آل سعود را مصداق «صد عن سبیل‌الله» دانسته است.

 

 «عبدالمحسن الترکی» در بخش دیگری از اظهاراتش بدون توجه به سرکوبگری‌های رژیم آل سعود علیه شهروندان شیعه این کشور از پادشاه عربستان، «ملک سلمان بن عبدالعزیر آل سعود» به دلیل آنچه به گفته وی «توجه زیاد به اقلیت‌های مسلمان» است، تقدیر کرد. وی مدعی شد پادشاه عربستان اقدام به احداث مساجد و مراکز مذهبی برای این گروه‌های اقلیت کرده است.

 

عربستان سعودی چند ماه پیش شیخ «نمر باقر النمر»، روحانی برجسته شیعه این کشور را اعدام کرد.

 

«الترکی» که بعد از اتمام کنفرانسی با موضوع «جوانان مسلمان در مواجهه با تروریسم» صحبت می‌کرد گفت که این نشست، تلاش‌های پادشاه عربستان سعودی و تمایل بالای وی برای مقابله با «تروریسم و افراط‌گرایی» را ستوده و به توضیح درباره «اسلام راستین» پرداخته است.

 

اظهارات وی را پایگاه اینترنتی «روزنامه الریاض» پوشش داده است.

 

اظهارات وی در حالی مطرح شده که رسانه‌های غربی در ماه‌های گذشته - به ویژه بعد از حملات تروریستی پاریس و تیراندازی‌های «سن‌برناردینو» در آمریکا - نقش وهابیت تحت حمایت رژیم آل سعود در گسترش افراط‌گرایی و شکل‌‌گیری گروه‌های تروریستی مانند داعش را در مدار توجه قرار داده‌اند. روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز چند ماه پیش در یکی از صریحترین انتقادات، عربستان سعودی را با الفاظی مانند «داعش سفید» و «داعشی‌های شیک‌پوش» مورد حمله قرار داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۶
در مورد سران کشورهای اسلامی حرفش درست است چون در کنفرانس اسلامی در ترکبه همه کشورها از عربستان حمایت و ما را مجکوم کردند
33
0
ناشناس
۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۴
اولا لعن و نفرین ابدی پشت سر ال سعود و اعوان و انصار انها بوده ... هست.... و خواهد بود. دوم اینکه ما باید هواسمان باشد که بخش مهمی از دنیای امروز مربوط میشود به سران کشورهای اسلامی و اینکه انها در کنفرانس اسلامی در ترکبه از عربستان حمایت و ما را مجکوم کردند نشان از ضعف ما در جاهایی دارد که باید نسبت به اصلاح و تقویت ان نقاط اقدام کنیم.
jamal
۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۲
حضور شتاب زده و موذیانه عربستان به ضرر ایران بود ولی حتی حضور همراه با تاخیر ایران در این اجلاس مانع از نیات شوم خائنین حرمین شریفین شد.
حمید
۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۴
ما هم به به فرموده ی امام خمینی(ره) هر چه می کشیم از این ایادی وابسته و سردمداران فاسد می کشیم دیگه.
ناشناس
۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۲
البته این اتفاق به برکت دیپلماسی خنده اتفاق افتاد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۲:۴۰
بله...اگر عربستان قاتل نمر النمر ...ستایش نشود چهکسی ستایش شود/ اگر عربستان قاتل 8 هزار نفر ستایش نشود چه کسی ستایش شود/اکر عربستانی که روزانه با خدمت گرفتن خلبانان اتیوپیایی و سومالیایی هزاران تن بمب خوشه ای ووو بر سر کودکان و چتدرها و خانه های گلی یمنی ها می ریزد ستایش نشود چه کسی ستایش شود/ اگر عربستان که مروج وهابیت است که معتقد است با کشتن شیعه به بهشت می رود ستایش نشود چه کسی ستایش شود / اگر عربستانی که مروج گروهای جانی النصره و ارتش آزاد و احرار الشام و داعش وووو است که زنده زنده آدمها را از ساختمانهای چند طبقه به زمین می انداختند و زنده زنده مثل گوسفند سر می بریدند ستایش نشود چه کسی ستایش شود/ ... با این وصف ستایش مخصوص خداست یا مخصوص عربستان ؟؟؟؟ آنان که می گویند ستایش مخصوص عربستان است افراد نیهیلیست و پوچگرایی هستند که دنیا طلبی و عافیت اندیشی چشمشان را کور کرده ...
34
2
هاشم
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۲:۵۱
عاقلان دانند . الترکی ایشالا بترکی ...
36
1
میرزا
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۰:۵۳
الا ای مسلمین جهان !!!
بهوش باشید که حرمین شریفین که متعلق به اسلام و مسلمانان است ، عملا از دست مسلمانان خارج شده و در دست استکبار جهانی قرار گرفته و مشتی وهابی کثیف و نجس و پست مدیریت آن را باصطلاح در دست دارند .
یا ایها المسلمون اتحدوا ، اتحدوا
ای مسلمین جهان ؛ با هم متحد شوید و سرزمین وحی و حرمین شریفین را از دست استکبار جهانی به سرکردگی شیطان بزرگ نجات دهید .
ای مسلمانان و کشورهای اسلامی ؛ با هم متحد شوید و خود بحث مدیریت سرزمین وحی را عهده دار شوید و برای آن تعیین تکلیف نمائید .
الا ای مسلمین جهان ، هر چه سریعتر بداد سرزمین وحی برسید .
0
0
انار
Germany
۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۶:۱۲
بس مسلمانان هم تازه به هوش اومدند الان می بینند که چه راه غلطی می رفتند به شما اعتماد می کردند
11
2
سلام
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۷
خدايا به حرمت اين روزهاي پاياني ماه شعبان ما به ذلت و نابودي انگليس را بچشم ببينيم
آمين
28
0
پربازدیدترین آخرین اخبار