آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۵۰۶۷
انجمن حقوق‌بشر بحرین:

دولت بحرین با پشتیبانی انگلیس مردم را سرکوب می‌کند

انجمن حقوق بشر بحرین اعلام کرد که دولت این کشور با حمایت هم پیمانانش از جمله انگلیس شدیدترین مجازات و احکام اعدام را برای مخالفان خود صادر می‌کند.

انجمن حقوق بشر بحرین در بیانیه‌ای، به صدور حکم اعدام برای 3 تن از انقلابیون و حبس ابد برای 6 تن و سلب تابعیت از برخی دیگر، اعتراض کرد و دولت های حامی بحرین را در مسئولیت این سرکوب‌ها، شریک دانست.

 

انجمن حقوق بشر بحرین در این بیانیه آورده است: احکام ظالمانه‌ای که اخیرا در حق برخی زندانیان آزادی بیان صادر شده که از جمله آن‌ها صدور حکم اعدام برای 3 شهروند و سلب تابعیت از چندین تن دیگر است، تماما نتیجه بهره‌برداری دولت بحرین از حمایت هم‌پیمانانش است.

 

در این بیانیه با اشاره مستقیم به انگلیس، آمده است: دولت بحرین با استفاده از این حمایت‌ها، عامدانه به شدت دادن به مجازات‌ها و صدور احکام اعدام می‌پردازد.

 

انجمن حقوق بشر بحرین ادامه داد: مجامع بین‌المللی باید مسئولیت اخلاقی و انسانی را در برابر این قضیه بر گردن بگیرند و برای توقف احکام اعدام که حق حیات را به دلایل سیاسی و طائفی آن هم در دادگاههای ناعادلانه از شهروندان سلب می‌کند، فشار بیاورند.

 

دادگاه تجدید نظر بحرین امروز (سه شنبه) حکم اعدام سه شهروند شیعه و حکم حبس ابد شش نفر دیگر را که در پرونده کشته شدن یک افسر اماراتی و دو نیروی پلیس بحرینی در سال گذشته گناهکار شناخته شده بودند تایید کرد. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار