کد خبر:۵۱۸۴۷۰

دیدار رئیس دانشگاه جامع با سفیر ایران در آلمان

محمد اخباری، رئیس دانشگاه جامع امروز در سفارت جمهوری اسلامی ایران در آلمان، با علی ماجدی، سفیر کشورمان دیدار و گفتگو کرد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی محمد اخباری رییس دانشگاه، که در سفر آلمان به سر می برد پس از بازدید از مراکز علمی و دانشگاه های این کشور امروز صبح  به دعوت سفارت جمهوری اسلامی ایران در محل این سفارت خانه حضور یافته و با علی ماجدی سفیر کشورمان دیدار و گفتگو کرد.

 

در این دیدار  اخباری ضمن تشریح  اهداف  سفر خود اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان دانشگاه مهارت محور و پیشرو در ایجاد بستر کار آفرینی جایگاه ویژه ای را در آموزش  نیروی کار و تکنسین مورد نیاز بخشهای مختلف اقتصادی کشور دارد.

 

وی افزود: اکنون این دانشگاه مصمم به گسترش فعالیتهای بین المللی بوده و علاقه مند است همکاری های بیشتری را در زمینه های برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت برای ارتقا سطح دانش و توانایی مدرسان دانشگاه داشته باشد.

 

 وی ادامه داد: بهره برداری از تجربیات دانشگاه ها و سازمانهای مرتبط با آموزشهای مهارتی آلمان در زمینه طراحی استانداردهای آموزشی و نظام های مدیریتی این آموزشها از جمله اهداف مهم این سفر است.

 

 اخباری خاطر نشان ساخت: مجموعه های علمی کاربردی درکشور آلمان از امکانات بسیار پیشرفته ای جهت آموزش فناوری های نوین برخوردار است لذا ما به دنبال آن هستیم تا زمینه حضور این فناوری ها را برای آموزش های مهارتی دانشجویان ایرانی فراهم نماییم.

 

در ادامه این نشست علی ماجدی سفیر کشورمان در آلمان با خوشامد گویی به رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی و هیات همراه بر نقش و اهمیت منحصر به فرد دانشگاه جامع علمی کاربردی در پیاده سازی و انتقال نظام آموزشی مهارتی آلمان به ایران  تاکید کرد.

 

علی ماجدی در ادامه  قول مساعد داد تا در انتقال دانش و فن آوری های نو با مقامات آموزش عالی و سازمانهای سیاستگذار مرتبط با آموزش های مهارتی کشور آلمان مذاکره و گفتگو  نماید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار