علی اصغر یوسف نژاد عضو هیئت رئیسه مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در رابطه با انتخاب هیئت رئیسه کمیسیون های تخصصی مجلس، گفت: تعدادی از افرادی که در جلسه با حضور روسای شعب انتخاب شده بودند در کمیسیون ها بررسی شد و نتیجه کمیسیون ها اعلام شد.
وی ادامه داد: برخی از نماینده ها نه در اولویت اول و نه در اولویت دوم که جهت حضور در کمیسیون ها ثبت نام کرده بودند جای گرفتند بنابراین اعضای هیئت رئیسه با حضور اعضای شعب صبح امروز جلسه ای را برگزار کردند تا کمیسیون هایی که تعداد اعضای به 19 تا 23 نفر نرسیده است تعیین تکلیف شود.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون با بیان این مطلب که اعضای هیئت رئیسه با روسای شعب فردا صبح نیز جلسه برگزار خواهند کرد، گفت: امیدوارم تا آخر هفته جاری وضعیت افراد و حضور در کمیسیون های مختلف مشخص شود.
یوسف نژاد با اشاره به دستور هفتگی کمیسیون ها اشاره و بیان کرد: برای هفته آتی اعضای کمیسیونهای آموزش و تحقیقات، اجتماعی، امنیت ملی و سیاست خارجی، برنامه بودجه، بهداشت درمان، صنایع معادن، فرهنگی، بعدازظهر یکشنبه اعضای هیئت رئیسه انتخاب می شوند.
به گفته این عضو هیئت رئیسه مجلس اعضای کمیسیون برنامه بودجه در روز دوشنبه آئین نامه داخلی این کمیسیون را تصویب خواهند کرد.
نماینده مردم ساری در خانه ملت اظهار داشت: اعضای کمیسیونهای شوراها و امور داخلی، کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی در عصر روز دوشنبه اعضای هیئت رئیسه را انتخاب خواهند کرد.
یوسف نژاد بیان کرد: اعضای کمیسیون فرهنگی در عصر روز یکشنبه آیین نامه داخلی کمیسیون را تصویب و الویت ها برنامه های کمیسیون را بررسی و کارگروههای تخصصی این کمیسیون را انتخابات خواهند کرد.
عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: اعضای کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی بعد از انتخاب هیئت رئیسه در خصوص الویت ها، اهداف، وظایف و تدوین تببین سیاست کلان و برنامه آتی کمیسیون برنامه ریزی خواهند کرد.
وی تصریح کرد: صحن علنی مجلس در رزوهای یکشنبه و سهشنبه هفته آتی تشکیل خواهد شد و در عصر روز یکشنبه و روز دوشنبه اعضای هیئت رئیسه کمیسیون های تخصصی انتخاب خواهند شد.
به گفته یوسف نژاد تشکیل جلسه صحن علنی در روزهای یکشنبه و سهشنبه تنها در هفته آتی در دو روز برگزار خواهد شد و در مابقی هفته ها جلسات طبق دستور در سه روز در هفته برگزار می شود.
نماینده مردم ساری در خصوص اعتراض برخی از نمایندگان جهت راه نیافتن به برخی از کمیسیون های تخصصی گفت: در حال رایزنی با این نمایندگان هستیم تا این نمایندگان در کمیسیون هایی که تعداد اعضای آن کم است حضور یابند.
وی گفت: کمیسیون حقوقی و شوراها و امور داخلی و فرهنگی از جمله کمیسیون هایی هستند که تعداد اعضای آنها به حد نصاب 19 تا 23 نفر نرسیده است.