آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۸۵۵۳

تصمیم ناتو برای حضور در افغانستان تا سال ۲۰۲۰

ناتو از ادامه حضور نیروهای خود در افغانستان تا سال ۲۰۲۰ و اختصاص بودجه لازم در این زمینه خبر داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از روزنامه یو اس اس تودی، یک دیپلمات ارشد ‌گفت: حضور نیروهای ناتو در افغانستان دست کم چهار سال دیگر ادامه خواهد داشت و اعضای ناتو (پیمان آتلانتیک شمالی) نیز آماده اختصاص 5 میلیارد دلار دیگر جهت کار آموزش، تجهیز و پرداخت حقوق به نیروهای امنیتی افغانستان شده‌اند.



باراک اوباما رییس جمهور آمریکا هفته گذشته این امکان را به نیروهای آمریکایی حاضر در افغانستان اعطا کرد تا حمله به شبه نظامیان طالبان را افزایش دهند. این قانون جدید به نیروهای آمریکایی این امکان را می‌دهد تا به نیروهای رزمی افغانی توصیه‌های لازم را ارائه دهند. 



این در حالی است که اینک حدود 9800 نیروی نظامی آمریکا در افغانستان هستند و اوباما متعهد به کاهش این تعداد تا قبل از خاتمه سال جاری به 5500 نفر شده است .



«اشتون کارتر» وزیر دفاع آمریکا نیز گفت: رویکرد جدید و تهاجمی‌تر نیروهای آمریکا را در نبرد با طالبان جلوتر می‌برد. قوانین قبلی نیروهای آمریکایی حاضر در افغانستان را تنها در موقعیت دفاع از خود و کمک به نیروهای افغانستانی هنگامی‌که در خطر بودند، قرار می‌داد.



«ینس استولنبرگ» دبیرکل ناتو نیز امروز چهارشنبه گفت: ناتو استقرار نیروهایش را در سرتاسر افغانستان تا سال 2017 ادامه می‌دهد.



استولنبرگ در این زمینه گفت: ما در تصمیم گیری نهایی برای تعیین تعداد دقیق نیروهایمان تا سال 2017 هستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار