کد خبر:۵۱۸۶۰۰

خبر خوش برای صاحبان پایان‌نامه‌ و پژوهش میان رشته‌ای «قرآن و سلامت»

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت گفت:برای حمایت از پژوهش‌ها و پایان‌نامه‌های میان رشته‌ای قرآن و سلامت بودجه خوبی در اختیار داریم که این پایان نامه‌ها مورد حمایت قرار خواهد گرفت.

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی بحرالعلوم، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با بیان اینکه هدف اصلی مرکز سوق دادن هرچه بیشتر جامعه پزشکی به سوی انس با قرآن است، اظهار کرد: بهره‌گیری از قرآن در زندگی‌ شخصی و فعالیت‌های شغلی در میان اعضای جامعه پزشکی و سایر کارکنان وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی یکی از اهداف اصلی مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت است.

 

وی افزود: نمود بیرونی برنامه‌های مرکز، جشنواره قرآن و عترت است که شاید تا حدود زیادی برنامه‌های دیگر را تحت شعاع قرار می‌دهد، جشنواره در دو قسمت دانشگاهی و کشوری و در چندین بخش کتبی، شفاهی، هنری، ادبی و نغمات آیینی طراحی شده است.

 

بحرالعلوم بیان کرد: مرحله دانشگاهی جشنواره در سه بخش: کتبی، شفاهی (مسابقات حفظ و قرائت قرآن) همچنین نغمات آیینی برگزار شد که در حال حاضر مشغول بررسی نتایج آن هستیم. در مرداد‌ ماه نیز مرحله کشوری بخش کتبی جشنواره در ۱۰ منطقه کشور برگزار می‌شود.

 

وی یکی دیگر از اهداف ما را انجام و حمایت از پژوهش‌های بین رشته‌ای قرآن و سلامت تعیین کرده است، گفت: در این راستا از افراد و نهادهایی که وارد حوزه‌های مطالعاتی قرآن و طب شده و پژوهش‌هایی را در این زمینه انجام می‌دهند حمایت می‌شود.

 

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت ادامه داد: تجلیل و تکریم از نخبگان و فعالان جامعه پزشکی جهت تشویق سایر اعضا برای انجام فعالیت‌های قرآنی نیز از جمله اقدامات این مرکز است.

 

بحرالعلوم اعلام کرد: برگزاری و حمایت از همایش‌های بین رشته‌ای قرآن و سلامت هم از جمله دیگر فعالیت‌های این مرکز است که در این راستا دو دوره همایش قرآن، عترت و سلامت را با همکاری فرهنگستان علوم پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله(عج) برگزار و در کنار آن هم از نخبگان قرآنی جامعه پزشکی تجلیل شده است.

 

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در ادامه به طرح‌های آموزشی این مرکز پرداخت و اظهار کرد: طرح دانشجو معلم قرآن که از سال گذشته در سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان برگزار شد را امسال مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت بر عهده گرفته است.

 

وی ادامه داد: از سوی دیگر طرح آموزشی فعالان‌ کانون‌ها و نشریات قرآن و طب را نیز در دستور کار خود داشته و در حال انجام آن هستیم، همچنین قرار است به تشکیل مجمع فعالان قرآنی وزارت بهداشت اقدام کنیم.

 

بحرالعلوم با اشاره به برنامه‌ جزءخوانی قرآن این مرکز در ماه مبارک رمضان از برگزاری دوره‌های آموزشی سبک زندگی قرآنی برای دانشجویان و کارکنان وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و عنوان کرد: این دوره‌‌ها از نیمه دوم سال جاری آغاز می‌شوند.

 

وی در رابطه با حمایت از پژوهش‌ها و پایان‌نامه‌های میان رشته‌ای قرآن و سلامت یادآور شد: ما برای حمایت از این پژوهش‌ها بودجه خوبی در اختیار داریم، اگر فردی پایان‌نامه‌ای در این زمینه دارد و در مراحل تصویب باشد انشاءالله مود حمایت قرار خواهد گرفت. همچنین به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ کرده‌ایم اگر طرح پژوهشی در این دانشگاه‌ها وجود داشته که ضوابط و آیین‌نامه‌ها را رعایت کند مورد حمایت مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت قرار خواهد گرفت.

 

بحرالعلوم همچنین در رابطه با کنگره‌های دانشگاهی قرآن و طب نیز اظهار کرد: در رابطه با کنگره‌های میان رشته‌ای قرآن و سلامت؛ یک کنگره ملی و بیش از ۴۰ کنگره‌ قرآن پژوهی و طب از سوی دانشگاه‌های علوم پزشکی برگزار شده، اگرچه مدتی است برگزار نشده‌اند اما نمی توان از لفظ توقف برای آنها استفاده کرد چرا که این کار از طریق دانشگاه‌ها انجام می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار