کد خبر:۵۱۸۶۰۹
سخنگوی وزارت بهداشت در نشست خبری:

برخی پزشکان حقوق بالا دارند که از شیرمادر حلال‌تر است/ رسانه‌ها در دنیا از مسئولان نمی‌پرسند چقدر دریافتی دارید!

سخنگوی وزارت بهداشت با رد شایعه مطرح شده در مورد فیشهای چند صدمیلیونی در وزارت بهداشت، از دریافتی بالای پزشکانی که در مناطق محروم فعالیت می‌کنند دفاع کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ایرج حریرچی سخنگوی وزارت بهداشت در نشست خبری که صبح امروز برگزار شد ضمن تکذیب پرداخت حقوق ماهانه 700 میلیون تومانی در وزارت بهداشت اظهار داشت: فیش حقوقی که در رسانه‌ها منتشر شد مربوط به یک فوق تخصص کلیه است و این فیش مربوط به سیستم آذرخش وزارت بهداشت است.

 

وی افزود: این فیش حقوقی مربوط به کارکرد شش ماهه است ولی در عنوان یک ماه ذکر شده  و طوری وانمود شده که این فیش یک ماهه است.

 

وی با بیان اینکه این شخص مسئول و مدیر نیست گفت: در این فیش حقوقی 9 ردیف کارانه قرار دارد و حقوق بیش از شش ماه یک فوق تخصص است برای رفع این موضوع به دیوان محاسبات مراجعه کرده و تمامی فیش‌ها را در آنجا ارائه دادیم.

 

حریرچی اضافه کرد: پرداخت‌ها در وزارت بهداشت کاملاً قانونی و تحت نظارت بوده و امکان دارد در بعضی از موارد غیر متعارف باشد.

 

وی بیان کرد: در حال حاضر با توجه به احتساب تورم ارقام پرداختی، دریافتی ما کمتر شده است.

 

سخنگوی وزارت بهداشت عنوان کرد: ‌در حال حاضر به ازای هر یک هزار نفر جمعیت یک و نیم تخت بیمارستانی و یک و نیم پزشک داریم که این آمار بسیار پایین است.

 

وی ادامه داد: مطلوب این میزان در سطح جهانی 3 و نیم تخت به ازای هر یک هزار نفر جمعیت است و این میزان در منطقه 2 و نیم است.

 

حریرچی با اشاره به اینکه پزشکان متخصص در کشور 77.5 درصد خدمات درمانی مردم را انجام می‌دهند گفت: 12.5 درصد این میزان در حوزه خدمات درمانی و نیروهای مسلح و کمتر از 10 درصد خدمات خصوصی هستند.

 

وی در ادامه با بیان اینکه پزشکان متخصص به طور میانگین 75 ساعت در هفته کار می‌کنند اظهار داشت: در یکی از مناطق محروم که 2 هزار کیلومتر از تهران فاصله دارد به مدت چندین ماه تنها یک متخصص زنان و زایمان در آن شهر وجود داشت که کل زایمان‌های آن شهرستان را انجام داده است که این پزشک اگر دریافتی بالای 100 میلیون تومان نیز داشته باشد از شیر مادر حلال‌تر است.

 

حریرچی افزود: این پزشک هر روز به صورت شبانه روزی 15 زایمان طبیعی و سزارین انجام می‌دهد که البته درخواست نیرو کرده و توانستیم یک پزشک دیگر به آن منطقه ارسال کنیم.

 

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: حقوق ما در وزارت بهداشت مانند حقوق اعضای هیئت علمی و وزارت علوم است  همچنین ما یک تعرفه دولتی داریم و هزینه‌های درمانی طبق آن تعرفه افزایش پیدا می‌کند به طور مثال در گذشته برای یک عمل لوزه 8 هزار و 500 تومان دریافت می‌شد که این رقم در حال حاضر به 73 هزار تومان رسیده است.عمل آپاندیس نیز در گذشته 38 هزار تومان بوده که طبق تعرفه جدید به 109 هزار تومان رسیده است.

 

حریرچی با توجه به تکذیب حقوق‌های چند ده میلیونی گفت: ممکن است در 40 تا 50 جلسه پرتو درمانی از بیمار و بیمه 700 میلیون تومان پول گرفته شود اما این رقم به صورت ماهانه دریافت نمی‌شود و ممکن است یک ماه 50 میلیون و 900 هزار تومان و ماه دیگر 65 میلیون و 200 هزار تومان و الی آخر که این مبلغ دریافت طی 40 تا 50 جلسه درمانی دریافت می‌شود.

 

وی تاکید کرد: ما به طور متوسط  47 درصد حق العلاج می‌دهیم که 20 درصد این میزان برای مالیات کسر می‌شود.

 

وی ادامه داد: یک بیمارستان برای یک بخیه مبلغ زیادی می‌گیرد که غیر قانونی بوده و ما آن را رد می‌کنیم اما در رسانه‌ها تیتر می‌زنیم  طرح تحول سلامت پول‌های غیر قانونی می‌گیرد.

 

سخنگوی وزارت بهداشت تصریح کرد: در این زمینه اقداماتی صورت گرفته تا اختلاف درآمد بین گروه‌های پزشکی و غیر پزشکی را کاهش دهیم .

 

حریرچی اضافه کرد: در بخش دولت نسبت درآمد پزشک عمومی نسبت به پرستار 1.75، متخصص به پرستار 4.73 است که این میزان رنج قابل قبول است.

 

وی در ادامه با بیان اینکه اختلاس و دزدی در همه ارگان‌ها و سازمان‌ها وجود دارد و ما نیز از این امر مستثنی نیستیم گفت: متوسط میانگین کل دریافتی پزشکان 13.900 است، سقف کارانه دریافتی دانشگا‌ه‌ها 80 میلیون تومان است و پرداخت‌های بالای 100 میلیونی تعدادشان اندک و انگشت‌شمار است.

 

معاون وزیر بهداشت تاکید کرد هیچ ریالی بدون نظارت مدیر مالی و سازمان‌های نظارتی پرداخت نمی‌شود.

 

حریرچی در پاسخ به سوال خبرنگاری  در خصوص میزان حقوق خودش گفت: میزان دریافتی من را باید از کسی که پرداخت می‌کند پرسید. وزیر بهداشت، معاونین، رؤسای دانشگاه‌ها به میزانی که فعالیت می‌کنند کمتر از یک دهم معادل کار دولتی را دریافت می‌کنند.

 

حریرچی افزود: اینکه می‌گویند پزشکی با نیم‌ساعت کار دریافت بالا دارد درست نیست چون حق‌‌الزحمه وجود دارد و برای هر پزشک میزانش مشخص است متخصصان باید دو برابر شوند و ما اکنون در بسیاری از شهرها متخصص نداشته‌ایم و اکنون می‌فرستیم.

 

وی ادامه داد: در شهری مثل خرمشهر 2 سال پیش پزشک عمومی در بیمارستان اصلی‌اش نبود ما شرمنده این مردم هستیم اکنون آن را تأمین کرده‌ایم اما کافی نیست.

 

حریرچی گفت: اکنون دستمزدها چون خوب شده برخی از پزشکان از تهران به این مناطق محروم می‌روند 10 روز هم می‌مانند و برمی‌گردند. برای این پزشکان هم باید هزینه شود.

 

وی گفت: در 8 رشته جراحی مغز، چشم، زنان، ارتوپدی، بیهوشی، گوش حلق و بینی، جراحی عمومی و رادیولوژی یک دهم نیاز کشور متخصص وجود دارد که باید 3 تا 4 برابر شود.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
مصطفی
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۹
با سلام
یک نیست به این آقا بگه آخه کجای دنیا یک کارگر ماهی 800 و یک پزشک ماهی 500 میلیون می گیرد اختلاف 650 برابری. این یعنی تبعض. اون پزشک هم داره از بیت المال این کارانه های گزاف را می گیرد پول انصراف یارنه ها از اول قرار بود صرف تولید و بهداشت مردم شود نه اینکه توی جیب آقایان برود. بودجه وزارت بهداشت در این دولت بیش از سه برابر روال عادی خودش شده و بجای اینکه صرف تجهیز بیمارستانها، ارتقاء بهداشت و... شود خرج پرداخت کارانه های چند صد میلیونی پزشکان شده است.
70
4
ناشناس
۲۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۶
ماهی 500؟ ماهی 500؟ اینکه نوشته بود یه متخصص علاوه بر کارش پول جونشم میدن باز 100 میلیون. از کجا میگی؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۰
با بازهم توجیح، یاد حرف احمد توکلی افتادم که چند ماه قبل در سایت الف نوشته بود یکی از معاونین وزیر بهداشت به ازائ یک هفته رفتن به بیمارستان ماهیانه 80 میلین می گیرد و اعتراض کرده که این مبلغ باید به 200 میلیون در ماه افزایش یابد.
61
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۲
در جاییکه افراد عادی با حقوق 800 هزار تومانی زندگی می کنند این حقوقها از شیر مادر حلالتر که نیست، بلکه از گوشت سگ هم حرامتر است.
53
4
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۳
وزارت بهداشت به وزارت تجارت پزشکان تبدیل شده است، وزیری که دارای ثروت سر به فلک کشیده می باشد از وضعت قشر ضعیف جامعه چه درکی دارد؟ فقط به فکر افزایش کارانه و تعرفه یک قشر خاص میباشند.
73
3
ناشناس
۲۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۱
زحمت کشید زیر میزی گرفته پولدار شده
فرهنگی
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۸
اگر دقت کنید وزرایی که در این دولت بیشتر از بقیه فعالیت داشته و در رسانه ها مطرح هستند بیشترین ضربه را به جامعه زده اند، ظریف با امضای برجام پر از ابهامات و خسارت محض بودن آن، قاضی زاده با اجرای اشتباه طرح تحول سلامت که باید اسم آنرا طرح تحول درآمد پزشکان گذاشت، زنگنه با اجرای قراردهای محرمانه که در سالهای آتی معلوم خواهد شده که چند کرسنت دیگر به امضا رسیده است و....
در مقابل وزیر کم کار و بی رمق آموزش و پرورش با این که کاری نکرده حداقل کمترین ضربه را به پیکره آموزش و پرورش وارد کرده است. واقعا دلیل این تناقض رفتاری چیست؟
0
0
احمد
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۹
جقدر رو دارند به خدا، بجای عذر خواهی توجیح و تهدید هم می کنند. از دیو دد ملولم و انسانم آرزوست.
13
2
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۲
این نوع پرداخت ها در شرایط رکود کشور، بیکاری جوانان و تعطیلی صنایع از گوشت خوک هم حرامتر است.
21
2
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۹
قاضی زاده هاشمی اجرای اشتباه طرح تحول سلامت، ظریف برجام پر از ابهام، زنگنه قراردادهای محرمانه نفتی، آخوندی توقف مسکن مهر. واقعا در این دولت چه خبر است؟
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۹
قاضی زاده هاشمی اجرای اشتباه طرح تحول سلامت، ظریف برجام پر از ابهام، زنگنه قراردادهای محرمانه نفتی، آخوندی توقف مسکن مهر. واقعا در این دولت چه خبر است؟
16
2
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۶
لطفا انقدر به حقوق مديران زحمتکش و کارگزاران خدوم نظام گير ندهيد
توقع داريد مثل يک کارگر حقوق بگيرند؟
برويد درآمد بازاري ها را ببينيد جنس رو 100 تومن ميخرند 500 تومن مي فروشند...
3
16
ناشناس
۲۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۳:۱۱
این قدر این ها دارن زحمت می کشن که کار خانه ها رو نق خو بی گرفته و کار گران مشغو ل کارن و اصلا و اردات زیاد و بی رو یه و جو د ندارد و مسکن مهر 70% یک ساله تمام و تکمیل و تحو یل شد اقا این حقو ق برای مدیران خدو م و راستگو کمه !!!!!!!!!!!!!
مهدی
Saudi Arabia
۲۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۳
اتفاقا همه جای دنیا میپرسن اینجاس که بی درو پیکره بدنهی مدیریتی کشور نیاز به تغییر بایه حرکت انقلابی داره
19
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۷
پس چرا تو دنیا درآمد پزشک نهایتا دو تا سه برابر میانگین جامعه است؟!
20
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۸
دنیا شده دنیای برده داری به روش سرمایه داری
18
1
دکترای مخابرات
۲۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۰:۵۳
بنده دکترای مخابرات هستم!
با این که گرفتن دکترای مخابرات قطعا کمتر از رشته پزشکی است، ولی اگه خودمو بکشم هم حقوقم از 3 میلیون تجاوز نخواهد کرد!
آیا این عدالته؟
مگه این پزشک ها چقدر زحمت می کشند که حقوق بعضیهاشون باید 30 تا 40 برابر حقوق ما باشه؟
سینا
۲۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۲:۰۹
من نمیدونم مگه سایر افراد جامعه زحمت نمیکشن - درس نمیخونن - توشرایط سخت کار نمیکنند. مگه فرق یک مهندس یا معلم یا کارگر بایه پزشک که اون هم دانشش فقط تجربیه نه مثل مهندس ها که همش در حال محاسبه ایم تا وسایل و ابزار درامد پزشکهای محترم رو درست کنیم.فرقمون با این آقایون ازخود راضی چیه ای خدا داغ دل این مردم زحمت کش رو از این طبقه مرفه بیدرد بگیر
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۳:۲۴
پول کجا بود آخه؟اینا ی طیف افراطی رو شامل میشن دیگه!پزشک عمومی جون بده 5 تومن بیشتر رو میتش نمیزارن مگر موارد خاصی که 15 16 تومن حقوق میگیرن.شمات فرض کن بعد 20 سال درس خوندن بری تو ی روستای مرزی که ماهی ی بار میای دیدن خونواده راه عبور و مرورش هم چندان ماشین رو نیست هنوز از نظر آب و برق و تلفن هم عقب افتاده است این دریافتی دربرابر افسردگی که میگیری مفت نمی ارزه خیلی ها حاضرن به جای 5 تومن همون 2 تومن رو بگیرن ولی همچین جاهایی نرن
جراح و متخصص ها هم که بحثشون جداست
از عملکرد اونها طی ماه سودی حاصل بیمارستان میشه که بخشی از این سود بعنوان کارانه بین خودشون تقسیم میشه.اگر جراح عمل نکنه یا متخصص بیمار نبینه بیمارستان همچین سودی نخواهد کردکه از قبل درصدی از اون به کیفیت بخشی ارائه خدمات بپردازه
1
1
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۳:۳۲
همچنین اینجا هم این 200 300 500 ملیونی که می فرمایید باز هم یک قشر افراطی یعنی بازه انتهای نمودار دریافتی رو نشون میده همه همچین دریافتی هایی ندارند
نهایت دریافت یک متخصص عادی به 100 تومن نمی رسه (حقوق+کارانه)
در قبال سلامت جامعه فکر نکنم مبلغ بالایی باشه
+ متخصص 20 30 سالش نیس عمو جان،اقلا 40 45 سال سن داره با حداقل 11 12 سال تحصیلات آکادمیک استخون شکونده به اینجا رسیده،فشارهای عصبی انواع آزمونهای سراسری که باید طی این سالها بگذرونه ،شب و روزش هم قاطی پاتیه ریسک پذیری مواجهه های احتمالیش هم از نظر ابتلا بالاست
شما هم دریافتی چند نفر استثنا روپیرهن عثمان نکنید.خوبیت نداره اینابیشتراساتیددانشگاه هستند که به جاشون رزیدنت هابیمار میبینن و اینا نظارت بر عملکرد میکنن ولی کارانه رو اینا میگیرن
1
1
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۳:۳۲
بدون اطلاع قضاوت نکنیم
2
4
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۳:۵۸
وقتی ی شهر مث شهر ما فقط ی متخصص و جراح چشم داره به طبع مریضی که میبینه زیاد خواهد بود دریافتی بابت هر مریض هم ثابته ولی به دلیل فشار کاری بالا و تعداد زیاد ویزیت در آمدش زریاد میشه.خ.د پزشک هم گاها راضی به این حجم بالا نیست باعث خستگی دیسک کمر و.. میشه ولی چاره ای نداره نمیتونه مردم رو لنگ بزاره که.یادمه ی سال ایشون کنگره جراحان آلمان دعوت بودند یک هفته هر کس مریض میشد مجبورا می رفت مرکز استان و براش کلی هزینه میشد اعم از رفت برگشت اقامت و...
1
1
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۴:۰۳
فرض کنید یک متخصص داریم عضو هیئت علمی دانشگاه هست این ترم 50 نفر رزیدنت زیر نظرش دارن طبابت میکنن و هر کدوم روزی 10 مریض میبینن و پرداختی هر مریض به بیمارستان 20 هزار تومن باشه از بابت هر مریض 3هزار کارانه به پزشک و 2 هزار به رزیدنت برسه روزانه صرف 500 هزار یا بهتر بگم ماهانه 15 ملیون تومن میشه به ظاهر دریافتی بالایی میاد و وقتی بیمارانی که خودش پذیرفته به همراه درآمد مطبش و دریافتی از دانشگاه بابت هیئت علمی بودنش رو حساب کنیم به عددی مثل 50 60 ملیون می رسیم ولی توجه نداریم اغلب پزشکا دوست ندارن هیئت علمی باشن علی رغم درآمدی که داره چون آسایش نداره فرض کن رزیدنتهای شیفت شب دم به دقیقه زنگ میزنن شرح مریض میدن سوال اقدامی میپرسن تعداد 50 نفر ذکر شده برا دانشکده های کوچک علوم پزشکی هست
1
1
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۴:۰۹
دانشگاه هایی مث شیراز و تهران و تبریز سالانه 200 300 نفر ورودی دارند یعنی به جای 50 بزار 200 بزار 300 ببین به کجا ختم میشه؟
*پزشکان زیادی طبابت رو کنار گذاشتن و عقیده دارند بازار بورس و سرمایه درآمد زا تر و پر سود تر از طبابت با تمام مزایاش هست
صرف قطع عصب فک پایین طی عمل جراحی به دلایل مختلف نصف دیه کامل رو شامل میشه
این یعنی استرس!این فقط یک مثال بود مثالهای دیگری هم میشه زد که در حوصله من نیست و از حوصله شما خارجه
وقتی از بیرون نگاه میکنیم اینا رو نخواهیم دید.صرفا دریافتی رو میبینیم نه زحمتی که برا اون دریافتی کشیده میشه.اگر جراح ی اشتباه کوچیک بکنه ممکنه مریض در جا تموم بکنه صرفا با قطع یک عصب یا شریان.جون آدمها با پول قابل خرید نیست
1
1
عباس
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۶:۵۰
اتفاقا در دنیا از جیک و پوک مسئولان کشورشون با خبرن. اینجا ما یه سیستم اقتصادی غیر شفاف و احمقانه داریم که علاوه بر اینکه یه عده پول خون باباشون می گیرن، منتشم سر ما می زارن.
5
1
ناشناس
Austria
۲۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۸
اتفاقا همه جای دنیا میپرسند و اینکه حقوق ها به خاطر سیستم مالیاتی قوی و خوبی که دارند باید خیلی شفاف باشه
6
1
هادی
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۴
(هیچ جای دنیا نمیپرسند) واقعا؟ یعنی شما زمان دولت قبلی هم همین حرف رو میگفتید یا حالا که نوبت خودتون شده طلبکارهستید؟
3
1
عباس آذری
Iran, Islamic Republic of
۲۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۴
9ماه است یارانه من وچندهمکار معلم بنده با حقوق 1میلیون ودویست قطع کرده اند وبخدا جایی نمانده مراجعه نکرده باشم ،اعتراض از طریق سایت ومراجعه به استانداری و........تمام این حرفها فرافکنی است ودولت از سال پیش بدون دلیل ومدرک وبا حدس وگمان وعدم پاسخگویی کارخودش میکنه،پس مردم فریب ندهید.سپاسگزار
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار