آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۹۹۰۳

انفجار در میدان «الساعه» سوریه/ ۷ عنصر تکفیری «جبهه النصره» کشته شدند

انفجار یک خودروی بمب گذاری شده در میدان «الساعه» در استان «ادلب» سوریه به کشته شدن هفت عنصر تکفیری «جبهه النصره» منجر شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه لبنانی «العهد»، یک خودروی بمب گذاری شده در میدان «الساعه» واقع در استان ادلب سوریه منفجر شد.

 

بر اساس این گزارش، به دنبال این انفجار هفت عنصر تکفیری جبهه النصره به هلاکت رسیدند.

 

طبق اعلام رسانه های عربی، به دنبال وقوع این انفجار همچنین ۱۰ عنصر تکفیری دیگر نیز به شدت زخمی شدند.

 

تاکنون هیچ گروهی مسئولیت این انفجار را بر عهده نگرفته است اما با توجه به درگیری های اخیر میان جبهه النصره و داعش در مناطق مختلف سوریه، به نظر می رسد که داعش عامل این انفجار باشد.

 

از سوی دیگر، جنگنده های ارتش سوریه همچنان به حملات هوایی سنگین خود به مواضع و مراکز وابسته به تکفیریها ادامه می دهند.

 

مواضع و مراکز وابسته به تکفیریها در حومه استان های درعا و ادلب هدف سنگین ترین حملات هوایی جنگنده های سوری قرار گرفتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار