آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۰۵۸۶

ما از داعش در برابر ایران حمایت میکنیم

رئیس دستگاه اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی گفت برای ماندن داعش در سوریه تلاش خواهیم کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو،  رئیس دستگاه اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی اعلام کرد این رژیم خواستار شکست گروه تروریستی داعش نیست و برای باقی ماندن آن در سوریه تلاش خواهد کرد . 


 روزنامه النشره لبنان نوشت، هرتسی هلیفی در سخنانی به تمایل این رژیم برای باقی ماندن گروه تروریستی داعش در سوریه اذعان کرد و افزود رژیم اشغالگر قدس ترجیح می دهد گروه تروریستی داعش همچنان علیه سوریه که متحد ایران است فعالیت کند.


وی در ادامه سخنان خود تاکید کرد رژیم صهیونیستی نمی خواهد داعش در جنگ شکست بخورد زیرا این مسئله باعث بدتر شدن اوضاع این رژیم خواهد شد.


این مقام نظامی صهیونیست در پایان گفت اسرائیل همه تلاش خود را به کار خواهد گرفت تا در این وضع سخت قرار نگیرد و ارتش اسرائیل مسئله حمایت مستقیم از داعش را به عنوان یک مسئله سیاسی بررسی می کند. این موضوع در حد حرف باقی نخواهد ماند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
مسلمان
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۳
باید حاشیه امنی که رژیم جعلی اسراییل برای خود درست کرده را بر هم زد حوادث به نفع رژیم منفور اسراییل است درگیریها نباید فرسایش ی شود
0
0
SNIPER
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ تير ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۲
هههههههههه هههههه ههههه ههه هه ه ... دیگه دنبال حامیان داعش نیستیم ... پلن بی زدن سر مار است و بس.
4
0
م
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ تير ۱۳۹۵ - ۰۰:۴۲
انشاالله این آخرین دست و پا زدن های شما باشه ونابودیتون را رقم بزنیم.به زودی انشاالله
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۷
ابله مگه داعش کیه خودتونید دیگه. مجبورید حمایت کنید ولی 24 سال بعد رو نمی بینید.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار