کد خبر:۵۲۳۵۶۴
در تمام رشته‌های دانشگاه؛

دانشگاه خواجه نصیر پژوهشگر پسادکتری می‌پذیرد

دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در زمینه‌های مرتبط با دانشکده‌های مختلف دانشگاه، پژوهشگر ویژه دوره پسادکتری می‌پذیرد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی با همکاری فدراسیون سرآمدان علمی ایران و با هدف حمایت از بکارگیری دانش آموختگان مقطع دکتری، اقدام به جذب پژوهشگر در زمینه های مرتبط با دانشکده های مختلف دانشگاه و در قالب دوره پسادکتری کرده است.

 

متقاضیان باید برای ثبت نام در این دوره به سایت دانشگاه مراجعه و جزئیات بیشتر را از آنجا دریافت کنند. همچنین در صورت احراز شرایط باید رزومه علمی خود را به آدرس پست الکترونیکی rairoag@kntu.ac.ir ارسال  کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار