معاونت گسترش زبان فارسی و ایرانشناسی وزارت علوم در قالب دو برنامه عملی پژوهشگر پسادکتری جذب میکند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت گسترش زبان فارسی و ایرانشناسی وزارت علوم، کرسی پژوهشی حافظ در مرکز حافظ شناسی در قالب دو برنامه علمی، پژوهشگر پسا دکتری جذب کرده و همچنین به پژوهشگران ممتاز دو پژوهانه علمی ارائه خواهد کرد.
دوره پسادکتری از سال ۱۳۹۶ دورههای پسادکتری در مرکز حافظ شناسی دایر شده است. این مرکز برای ارائه مشاوره و اجرای طرحهای پژوهشی مشترک با موضوع حافظ و نیز جذب و تبادل پژوهشگر پسادکتری با مراکز معتبر علمی و دانشگاهی سراسر دنیا آماده همکاری است. متقاضیان میتوانند طرحهای پیشنهادی خود را به منظور بررسی وارزیابی به نشانی ایمیل مرکز حافظ شناسی ارساال کنند.
همچنین دانش آموختگان دوره دکتری در رشتهها وگرایشهای مرتبط با حافظ از دانشگاههای معتبر داخلی یا خارجی، میتوانند از این امکان بهرهمند شوند.
متقاضیان برای آگاهی از شرایط استفاده از دورهی تخصصی پسادکتری در مرکز حافظ شناسی و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به «شیوه نامه حمایت از دورههای پسادکتری» مراجعه کنند.
پژوهشگران واجد شرایط لازم است درخواست مکتوب و کارنامه آموزشی پژوهشی خود را به نشانی ایمیل مرکز حافظ شناسی ارسال کنند تا در صورت موافقت استاد کرسی و پس از تصویب در شورای پژوهشی، به مصاحبه دعوت شوند.
پژوهانههای ویژه پژوهانه یا گرنت پژوهشی، تخصیص اعتباری ویژه برای فعالیتهای علمی پژوهشگران ممتاز و مستعد و توسعه کیفی پژوهشهای بنیادی و کاربردی است. کرسی پژوهشی حافظ در مرکز حافظ شناسی از سال ۱۳۹۸ موفق شده است برای اعطای دو پژوهانه علمی «پژوهانهی زهرا طاهری و پدرام بزرگ» تأمین اعتبار کند.
دانش آموختگان دورههای کارشناسی ارشد و دکتری یا پژوهشگران و هنرمندان واجد شرایط، با ارائه طرح پژوهشی و پس از تصویب در شورای علمی مرکز حافظ شناسی میتوانند از دورههای شش ماهه یا یک ساله این پژوهانهها بهرهمند شوند.
گفتنی است، پذیرفته شدگان پسادکتری و نیز برندگان پژوهانههای مرکز حافظ شناسی، لازم است ۲۴ ساعت درهفته در بخش پژوهش مرکز حافظ شناسی حضور و فعالیت داشته باشند.