خانواده یکی از تفنگداران دریایی آمریکا با شکایت از ایران خواستار دریافت غرامت ۱۰۰ میلیون دلاری از این کشور شد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو به نقل از کلیولند دات کام؛ خانواده "لانس مایکل سی. اسپولدینگ،" تفنگدار آمریکایی که در انفجار تروریستی بیروت در سال 1983 جان خود را از دست داد، مدعی شدند به دلیل دخالت ایران در این عملیات تروریستی باید غرامت 100 میلیون دلاری پرداخت کند. این خانواده آمریکایی با طرح شکایتی علیه ایران در دادگاه فدرال اوهایو امیدوارند بتوانند مبلغ درخواستی خود را از حساب اموال بلوکه شده ایران در بانکهای آمریکا برداشت کنند.
طرح دعوی این خانواده آمریکایی پس از آن مطرح شد که دادگاه عالی آمریکا در ماه آوریل اعلام کرد بانک مرکزی ایران موظف است مبلغ 1.75 میلیارد دلار به افراد و بازماندگان حملات تروریستی پرداخت کند.
"اسپولدینگ،" هنگام وقوع انفجار تروریستی بیروت در 23 اکتبر 1983 (اول آبان 1362) 21 سال داشت. در این انفجار مجموعا 241 نظامی آمریکایی، 58 نظامی فرانسوی و 6 غیرنظامی جان باختند. "اسپولدینگ" همسر و 3 فرزند داشت و حالا آنها از ایران غرامت میخواهند.
مقامات آمریکایی در این سالها بدون ارائه مدرکی روشن و موثق مدعی شدند، انفجار تروریستی بیروت از سوی گروهی با نام "جهاد اسلامی" انجام شد که تحت حمایت مستقیم ایران است. در دادخواست این خانواده آمریکایی به دادگاه اوهایو ادعا شده است دولت ایران بنای یادبودی در سال 2004 در تهران احداث کرد که یاد لبنانیهایی که در این انفجار کشته شده و به آنها "شهید" اطلاق شده بود، گرامی داشته شود. ایران به صراحت از عاملان بمبگذاری دفاع و به آنها افتخار کرده است، کسانیکه موجب کشته شدن مایکل اسپولدینگ شدند.
بیوه مایکل اسپولدینگ و سه فرزند او این دادخواست را تهیه و به دادگاه ارائه کردهاند. قوانین فدرالی این اجازه را به شهروندان آمریکایی میدهد تا درصورتیکه پرونده قضایی مربوط به امور تروریستی باشد، از دیگر دولتها شکایت کنند. خانوادههای آمریکایی دیگری نیز با طرح شکایت از ایران امیدوار هستند مانع از پس دادن اموال بانک مرکزی این کشور شوند که سالهاست در بانک نیویورک بلوکه شده است.
تمامی این شکایتها به صورت "قضاوت به صورت پیش فرض" پیگیری میشود زیرا ایران اتهامات را نپذیرفته و حاضر به پاسخگویی در دادگاه نیست. وکیل خانواده اسپولدینگ مدعی شد آنها واجد شرایط دریافت غرامت از ایران هستند و حتی اگر موفق به این کار نشوند، به دلیل آنکه موضوع به تروریسم مربوط میشود قادرند طرح شکایت از ایران را در دادگاه عالی نیز ارائه دهند.
دولت آمریکا این دزد دولتی خودش به اندازه کافی از پول ملتها در بانکهایش سرقت میکند. نیازی نیست شهروندانش نگران باشند. کشوری که اموراتش با تصاحب اموال و دارایی ها سایر ملل صورت میگیرد دیگه توقع بیشتراز این نیست. هزینه های بسیار بالا نیروهای نظامی و حفظ و نگهداری آنها در اقصی نقاط دنیا برای دولت آمریکا هزینه دارد واین هزینه ها تنها از همین راه میسر است دزدی آشکار
از قدیم گفته اند شهر که شلوغ بشه قورباغه ابو عطا می خونه ،ملت محترم آمریکا ! به دلیل مشغله ویا جالب نبودن موضوع، خیلی با اخبار سیاسی مانوس نیستند به احتمال زیاد خانواده این مرحوم هم، چرا که اگر بنا به شکایت خانواده ها از حامیان جریانات تروریستی باشه فکر کنم نوه نتیجه های سیاستمداران آمریکایی حالا حالا ها باید به ما غرامت بپردازند ،حادثه اظهرمن الشمس شلیک به هواپیمای مسافری و ....... کمنبوده این اتفاقات .یا مهدی ( عج )
لطفا به کمیته امداد اینان را معرفی نمایید ودر صورت ادامه موارد مشابه دفتر کمیته امداد در امریکا تاسیس تا به این بیچارگان مستمند کمک نماید تا به فکر اخاذی نیفتند .
کسانیکه سواد دارند مثل وکلا و غیره خواهش میکنم به دولت اعتراض شدید بکنند مدتی است که این بازی چپاول امریکا با ملت ایران شروع شده ولی من احساس میکنم در داخل مملکت خود ما دستهایی پشت پرده زیادهم بدشون از این بازی نمیاد من سواد آنچنانی ندارم ولی تا آنجا که عقلم میرسد حالا که امریکا اینگونه با جدیت مسئله را دنبال میکند و اموال مردم را قارت میکند ما هم میتوانیم مقابل بمثل کنیم امریکا در زمان جنگ ایران با صدام با ناوهایش بما حمله مستقیم کرد اول امریکا در عراق به سربازان ایران حمله هواپیمای مسافربری ما را با تمام مسافران که که بچه دوسه ساله تا پیر و جوان بود مورد هدف قرار داد که فرمانده زن وبچه کش ژتون افتخار گرفت . امریکا مدعی که سربازان من با تجهیزات سپاه در عراق کشته و غرامتش را هم دزدید
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.