آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۴۷۶۷

تصاویر قایق‌ و کشتی‌ سپاه با دوربین آمریکایی‌ها

در حالی که اظهارنظرها درباره حضور چند قایق و کشتی سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی ایران در نزدیکی ناو آمریکایی در تنگه هرمز ادامه دارد، نظامیان حاضر در این ناو تصاویری در همین باره منتشر کردند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، نظامیان آمریکایی حاضر در یک ناو این کشور در تنگه هرمز تصاویری از قایق‌های تندرو و کشتی سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی ایران منتشر کردند.

 

روز گذشته در خبرها آمده بود که پنج قایق نظامی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دوشنبه به شدت به ناو نیو اورلئان آمریکا در تنگه هرمز نزدیک شدند. 

 

 

این اقدام در حالی صورت گرفت که « ژوزف ووتل»، ژنرال آمریکا و سرپرست مقر فرماندهی  نیروهای آمریکا در منطقه در این ناو بوده و او اقدام قایق‌های سپاه را امن دانست اما گفت که این حادثه از آن جهت که مستلزم تصمیم‌گیری در زمان اندکی درباره احتمال خطرآفرین بودن قایق‌های سپاه است، منشاء نگرانی است.

 

حالا امروز چهارشنبه رسانه‌های آمریکایی از قبیل وال استریت ژورنال، تصاویری از نزدیک شدن قایق‌ها و کشتی سپاه پاسدارن به این ناو منتشر کردند.

 

این تصاویر توسط نظامیان آمریکایی مستقر در ناو آمریکایی حاضر در تنگه هرمز منتاشر شده است؛ ناوی که قایقی‌های ایرانی در تنگه هرمز به آن نزدیک شده بودند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
سربدار
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۶
بله باید به این ناوها نزدیک شد تا دشمن حساب خود را بکند اگر دشمن را در دم خونه مان ذلیل نکنیم دشمن ول کن نیست تخت شهنشاهان شد سرنگون از ما /بخت تبهکاران شد واژگون از ما /دامان آزادی شد لاله گون ازما/ ما حافظ آزادی اسلام و قرانیم/ ما در پی آسایش و معراج انسانیم
9
2
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۴
این آمریکایی ها مثل س.. از نیروهای دلاور و شجاع ایران میترسن
13
2
SNIPER
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ تير ۱۳۹۵ - ۲۲:۲۴
راتو بکش از خونه ما برو بیرون در غیر اینصورت هم میندازیمت بیرون
6
1
پربازدیدترین آخرین اخبار