کد خبر:۵۲۵۲۷۸

«حزب‌الله» لبنان عملیات تروریستی فرانسه را محکوم کرد

حزب‌الله لبنان طی بیانیه‌ای عملیات تروریستی شهر «نیس» فرانسه را که به کشته شدن ۸۳ نفر منجر شد، محکوم کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، حزب الله لبنان با صدور بیانیه‌ای عملیات تروریستی شب گذشته در فرانسه را محکوم کرد.

 

به گزارش وبگاه خبری «العهد» لبنان، «حزب‌الله» در این بیانیه کشته شدن شهروندان بی‌گناه فرانسه را محکوم و با بازماندگان آن‌ها ابراز هم‌دردی کرد.

 

حزب الله در این بیانیه تأکید کرد: «عملیات تروریستی که کشورهای غرب شاهد آن هستند، بازتابی است از آنچه ما در منطقه با آن زندگی می‌کنیم و ملت‌های ما با آتش آن می‌سوزند».

 

شهر نیس فرانسه شب گذشته صحنه عملیات تروریستی خونینی بود؛ یک تبعه تونسی ساکن فرانسه به نام «محمد الحوایج بوهلال»، با هدایت کامیونی به محل تجمع فرانسوی‌ها در این شهر که به مناسبت جشن‌های ملی این کشور جمع شده بودند، آن‌ها را زیر گرفت.

 

دست‌کم 84 نفر تا کنون در این حادثه کشته شده‌اند. و «فرانسوا اولاند» رئیس جمهور فرانسه گفته وضعیت 50 نفر از زخمی‌های این حادثه وخیم گزارش شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار