آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۷۱۱۰
باهنر در همایش احزاب و انتظارات از مجلس دهم:

برخی از نردبان اصولگرایی بالا رفتند و بعد اعلام کردند که ما مستقل هستیم!

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: باید بپذیریم اگر از نردبان حزبی بالا می رویم نسبت به آن نیز متعهد باشیم.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا باهنر، رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در همایش احزاب و انتظارات از مجلس دهم که در وزارت کشور برگزار شد، اظهار داشت: فرآیند انتخابات مجلس دهم تفاوت‌های زیادی با انتخابات گذشته داشت. یکی از این تفاوت ها این بود که فعالان سیاسی کشور به این باور رسیدند که اگر مطالبه‌ای دارند باید آن را پای صندوق های رای جستجو کنند.

 

وی ادامه داد: فعالان سیاسی در انتخابات مجلس دهم به این باور رسیدند که به جز صندوق‌های رای نمی‌توان مطالبات خود را با هیچ روش دیگری همچون به خیابان ریختند و آتش زدن لاستیک‌ها بخواهند.

 

باهنر تصریح کرد: درباره میزان موفقیت طیف اصلاح طلب و اصولگرا در انتخابات مجلس شورای اسلامی اعداد و ارقام زیادی طی این مدت شنیده اید اما باید بگویم 57 درصد از لیست امید 40 درصد از لیست اصولگرایان و 3 درصد نیز از طیف مستقلین توانستند کرسی‌های مجلس را از آن خود کنند.

 

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری تاکید کرد: تشکیلاتی رای دادن مردم تهران یک قدم بسیار قوی و قدرتمند به منظور اعتلای تشکیلات حزبی است از این رو مردم تهران صددرصد حزبی و تشکیلاتی رای دادند که این گام مثبتی به شمار می‌رود.

 

وی بیان داشت: بنده نیز جزو افرادی بودم که همواره تشکیلاتی عمل کرده‌ام.

 

باهنر تاکید کرد: فعالان سیاسی در کشور عادت کرده‌اند که از منافع حزب بهره مند شوند اما هزینه های آن را پرداخت نکنند همین که به بالا می رسند می‌گویند چه تشکیلاتی چه حزبی؟ ما خودمان بالا آمده‌ایم. منظور از هزینه، هزینه مالی نیست اما باید هزینه‌های کار حزبی را پرداخت.

 

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری تاکید کرد: در کشور ما همه از شانه‌های حزب بالا می روند و وقتی دیدند که دیگر نمی‌شود بیش از این از شانه این حزب یا جریان بالا بروند به زیر نردبان می زنند به طور مثال آقای عارف گلایه کردند که بعضی‌ها از لیست امید بالا آمدند اما برای ریاست تشکیلاتی رای ندادند. بنده نیز این گفته را قبول دارم همان طور که برخی افراد از نردبان اصولگرایی بالا رفتند و بعد اعلام کردند که ما مستقل هستیم.

 

وی خاطرنشان کرد: اینکه بعضا گفته می‌شود بنده مستقلم و در هیچ یک از احزاب و گروهی عضویت ندارم به مثابه آن است که گفته شود هیچ طایفه، گروه، خانواده و یا محل تحصیلی ندارم؛ استقلال از احزاب در کشور ما ممدوح است اما در عین حال مذموم ترین روش کار سیاسی است.

 

باهنر تاکید کرد: در کشور بیش از 400 حزب از وزارت کشور مجوز گرفته اند که از این تعداد 350 حزب تنها روی کاغذ است و بقیه نیز در زمان غیر از انتخابات به خواب زمستانی رفته و در زمان انتخابات یک تکانی به خود می‌دهند.

 

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه در کشور تنها پنج یا شش حزب داریم که در طول سال فعال بوده همایش دفتر روزنامه و نشریه دارند و تولید و نشر فکر می کنند، تصریح کرد: ما ناچار به داشتن سه تا چهار حزب فراگیر، منظم چارچوب و پاسخگو در کشور هستیم.

 

وی تاکید کرد: اگر به این سمت نرویم بنده برای آینده نظام مردم سالاری خوف دارم که با بحران و بن بست روبرو شود مگر آنکه کار حزبی را بپذیریم.

 

باهنر در پایان با بیان اینکه باید بپذیریم اگر از نردبان حزبی بالا می رویم نسبت به آن متعهد باشیم، خاطرنشان کرد: این مسئله دارای یک شرط است و آن اینکه آن حزب در چارچوب قانون اساسی کشور و سیاست های اصلی نظام که این سیاست ها توسط مقام معظم رهبری طبق اصل 110 قانون اساسی تعیین می شود فعالیت کنند که با این شرط تعهد تشکیلاتی اصلی ترین سرمایه ای است که باید آن را قبول کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار