اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسئول بسیج دانشجویی استان یزد در مراسم اردوهای جهادی فصل تابستان دانشگاه های استان یزد گفت: خداوند در قرآن می فرماید «انما المومنون الذین امنوا بالله و رسوله ثم لم یرتابوا و جاهدوا باموالهم و انفسهم فی سبیل الله اولئک هم الصادقون » شما مصداق این آیه و کسانی هستید که با مال و جان خود صادقانه در راه اعتلای این نظام مقدس تلاش می کنید.
سیدحسین راسخی سه مساله خودسازی، نقش آفرینی در جامعه و گفتمان سازی را سه هدف عمده اردوهای جهادی توصیف و اظهار کرد: اولویت اصلی اردوهای جهادی خودسازی، کادر سازی و تربیت نیروی در طراز انقلاب اسلامی است. دانشجویان امروز مدیریت آینده یک کشور را در دست دارند. نیروی دانشجو و نخبه ما اگر با محرومیت آشنا نباشد و فقر و محرومیت را لمس نکرده باشد نمی تواند به عنوان نیروی کار در طراز انقلاب اسلامی در آینده کشور نقش آفرینی کند.
وی خودسازی را مقدمه نقش آفرینی در جامعه دانست و افزود: حضور یک دانشجو در مناطق محروم و روستاهای دورافتاده امید به انقلاب و آینده نظام را در قلوب مردم افزوده و باعث ایجاد نشاط و خودباوری در بین محرومین می شود.
راسخی با اشاره به هجمه رسانه ای غرب اعلام کرد: جوانان امروز بسیاری از وقت خود را در شبکه های اجتماعی و رسانه های مکتوب و مجازی می گذرانند. علم به این موضوع و عنایت به هجمه رسانه ای که دشمن علیه ما به کار گرفته است اهمیت رسانه ای شدن حرکات زیبایی مثل اردوهای جهادی را بیشتر می کند. همه باید بدانند دانشجویان با صرف هزینه وقت خود هجرت کرده و در مناطق محروم به یاری مستضعفان می پردازند. این حرکات باید به گوش مسئولین برسد.
مسئول بسیج دانشجویی استان یزد تاکید کرد: یکی دیگر از وظایف بسیج دانشجویی در اردوهای جهادی گفتمان سازی است. باید اقتصاد مقاومتی در بین جوامع محروم به عنوان یک گفتمان راهبردی نهادینه شود.
وی ولایت پذیری، نظم و انسجام فردی و گروهی، روحیه بالا، توسل و توکل، نظارت گروهی و آسیب شناسی فعالیت ها، اولویت بندی کارها، انجام کارهای عام المنفعه، مشارکت دادن مردم در امور را لازمه برگزاری موفق و تمام و کمال یک اردوی جهادی دانست.
راسخی در پایان از اعزام 800 دانشجوی دانشگاه های یزد در قالب 36 گروه جهادی به اردوهای درون استانی و برون استانی خبر داد.