اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو-یادداشت دانشجویی*؛ امروزه در دنیای سیاسی، که عمل نکردن به تعهدات یک ژست بین المللی به حساب می آید و تبلیغات رسانه ای و جهانی علیه ایران یک روشنفکری غربی به شمار می رود، این خبر را میتوان شروع یک نهضت دیپلماسی اسلامی- سیاسی نام برد.
سال هاست دردی را داریم که زاده یک توهم ایجاد شده توسط فالانژیست هاست. افکار امروز جامعه غربی چه از نظر سیاسی و چه از نظر فرهنگی تمایل خود را بیشتر به فعالیت های پشت پرده و پشت میز نشینی و صحبت های دوطرفه معطوف می کند.
تاریخ اگر بخواهد انقلاب ایران را قضاوت کند به چیزی جز فرهنگ شهادت و آزادی نخواهد رسید؛ احتمال زنده بودن سردار میتواند نقطه شروع یک جنبش اسلامی در ایران باشد و هر چه این جنبش زنده تر باشد ماهیت تاریخ انقلاب اسلامی بیشتر نمایان می شود.
توطئه ربودن هرگز مختص به اوایل انقلاب نبوده و نخواهد بود. ربودن فرهنگ ایرانی اسلامی نیز از آثار توطئه های پیش روست. این سردار آزادی بیان، فکر و عقیده اش همیشه بر این باور بود که تثبیت مواضع انقلاب جز با قیام علیه ظالم کارساز نیست و راه های مساعدت برای رسیدن به این امر مهم، جز گوش دادن به ندای انقلابی ملتی هوشیار و فرمان رهبری آگاه راه دیگری ندارد.
اساس سیاست فکری این سردار باز کردن راه های صلح و رسیدن به آرامش در منطقه به خصوص لبنان بود. انگیزه اصلی سفر این دیپلمات به لبنان، راه های مساعدت به مردم لبنان علیه حمله و اشغالگری صهیونیستها بود.
دیپلماسی غرب یک افکار طالبانی مثبت برای ایران است که در ظاهر یک نهضت روشنگر غربی و در باطن، بیان کننده معرفت غربی است. سیاستی که امضای صلح را روی میز گفتوگو می کند و عمل به امضایش را با متحد شدن با صهیونیست به اجرا می گذارد.
ناسیونالیسم آمریکایی معجونی با نام جنگ نرم است که همین امر باعث داستان سرایی جذاب و دستاوردهای فنی برای غرب شده است.
فراموش نکنیم، سیاستی که بر پایه زور و نقض حقوق شهروندی باشد حاصلش چیزی جز نژاد پرستی نمی باشد. جامعه جهانی امروز ملت ها را بر آن می دارد که یک جنبش صلح طلبانه را به راه بیاندازد و بستر را برای برقراری امنیت در این کره خاکی فراهم کند.
در این راستا اگر سیاستمداران غربی بتوانند با یک درک جهانی، هویت انسانی را جایگزین نژاد پرستی در جوامع نژاد پرست کنند، می توان گفت که دیپلماسی غرب رو به سوی یک انسان راست قامت خردمند به پیش می رود. در غیر این صورت سیاست غرب را میتوان فرهنگی فرد نگر نامید.
اصول، آداب و پروتکلهای دیپلماتیک بعد از انقلاب ۵۷ به شکل چشمگیری در ایران تغییر یافت و با تدبیر و آینده نگری رهبری با تدبیر، رو به سوی احترام و منافع متقابل پیش رفت. تعامل و همگرایی ایران با کشورهای همسایه، منطقه و جهان اسلام و بین الملل در راستای صلح، حذف تروریسم و حل بحران های منطقه ای و جهانی بازهم خلوص نیت ایران را در عرصه بین الملل بر همگان ثابت کرده است.
مقام معظم رهبری در خصوص حاج احمد متوسلیان می فرمایند: سردار عالیمقام، جاوید نشان، آقای حاج احمد متوسلیان که من از نزدیک این مرد برجسته را میشناختم و کار او، روحیه او و تلاش او را دیدهام و او یکی از برجستگان دفاع مقدس بود. به نظر من بخصوص شما جوانهای عزیز، شرح حال این برجستگان را که خیلی درسها به ما میآموزد، بخوانید؛ خصوصا در آن بخشی که مربوط به عملیات این سردار عزیز هست؛ چه در غرب، چه در فتح المبین، چه در بیتالمقدس.
با این حال با گذشت سال های متمادی از ربوده شدن حاج احمد متوسلیان و خبر احتمال زنده بودن این سردار، کشش و جاذبه ملت ایران به این سردار بی نشان همچنان پر رنگ تر از قبل است و همین مستوجب ایجاد حماسه ای نیرومند در میان مردم شده است و تردیدی نیست که این حماسه، پرچمدار هدایت حقیقی، با نام نهضت صلح در جهان است.
*نعیمه مستشاری- فعال دانشجویی
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.