آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۸۸۶۶
منابع سوری:

آمریکا در شمال سوریه یک پایگاه هوایی جدید ساخته

منابع سوری می‌گویند که آمریکا عملیات ساخت یک پایگاه نظامی در ۳۵ کیلومتری جنوب شهر کوبانی را به پایان رسانده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از شبکه خبری الجزیره، این منابع اعلام کردند: تأسیساتی که آمریکا از چند ماه پیش برای ساخت آن کار خود را شروع کرده بود شامل فرودگاه و پایگاه نظامی برای حمایت لجستیکی است و هدف از آن مشارکت دادن آسان‌تر نیروهای ائتلاف تحت امر آمریکا در جنگ منبج در شمال شرق حلب است.

 

همچنین به گفته منابع دیگری در شمال سوریه، نیروهای ائتلاف بکارگیری فرودگاه رمیلان در شمال حسکه و در نزدیکی شهر کردنشین قامشلی را به عنوان پایگاهی هوایی برای جنگنده‌های خود آغاز کرده‌اند.

 

مسئولان آمریکایی از جمله سخنگوی فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا بارها اخبار مربوط به ساخت فرودگاه یا سیطره بر فرودگاه‌های نظامی سوریه را تکذیب کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار