کد خبر:۵۳۰۵۰۷
خوشنام در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

گشایش اقتصادی ۱۰۰ روزه در تمام دوره دولت تدبیر نیز رخ نخواهد داد

دبیر انجمن‌ علوم‌ سیاسی دانشگاه علامه‌گفت: گشایش اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی نه تنها در ۱۰۰ روز، بلکه در تمام دورهٔ دولت تدبیر هم رخ نخواهد داد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

محمد جواد خوشنام، دبیر انجمن‌ ‌علوم‌سیاسی دانشگاه علامه‌ در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در مورد سخنان  رئیس جمهور خطاب به مردم تصریح کرد: روحانی در سخنان خود با مردم به جای پاسخ به اینکه آیا قرار بر لغو همهٔ تحریم‌ها در همان روز اجرای برجام نبود؟ و آیا در سایهٔ خورشید و روح و ابر و‌ ماه و مِه و بخارِ برجام قرار بر گشایش اقتصادی نبود؟ از هدیهٔ امنیت برای کشور در سایهٔ برجام سخن گفت و اینکه در معرض ‌جنگ بودیم و هواپیماها منتظر بمباران بودند و برجام، چتر امنیت و آسایشی برای کشور بود.

 

وی با اشاره به اینکه گشایش اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی نه تنها در ۱۰۰ روز، بلکه در تمام دورهٔ دولت تدبیر رخ نخواهد داد، افزود: روحانی گفت دولت در سایه برجام توانست کشور را از جنگ دور کند و به همین دلیل همگی باید خوشحال باشند و‌ کسی از امتیازات داده شده و‌ توان هسته‌ای تضعیف شده سخنی نگوید.

 

این فعال دانشجویی افزود: روحانی در بخش دیگری از سخنانش گفت: «دولت در رزومهٔ مبارزهٔ جدی خود با فساد، حمایت از فضای‌مجازی و جلوگیری از فیلترینگ را به عنوان دستاورد معرفی می‌کند» این در حالی است که هیچکدام از این فاکتورها قابل رقابت و‌ راضی‌کننده عموم مردم محسوب نمی‌شوند.

 

دبیر انجمن‌ ‌علوم‌سیاسی دانشگاه علامه‌ اظهار داشت:  سخنان رئیس‌جمهور جدا از کلی‌گویی‌های دیپلمات‌گون و فرافکنی‌های همیشگی‌اش، یک بخش تازه و بسیارمهم داشت؛ رئیس‌جمهور برای اولین بار اعتراف کرد که طرف غربی و آمریکا در عمل به تعهداتش در قالب برجام بدعهدی کرده و‌ حل نشدن مشکلات در حال حاضر، به بدقولی آمریکا برمی‌گردد؛ هرچند که این واقعیت را قبلا دولتی‌های بسیاری اعتراف کرده‌ بودند و قبل ترها غیردولتی‌های بسیاری آنرا پیش‌بینی می‌کردند و فریاد می‌زدند، اما اینکه رئیس‌جمهور آنرا در تلویزیون با مردم درمیان گذاشت، اتفاق جدید و مهمی‌ست.

 

وی تاکید کرد: باید دید که رئیس‌جمهور در سال باقیمانده دولت با این تجربه چگونه برخورد می‌کند؟ آیا هنوز بر حل تمام مشکلات کشور پس از برجام و‌ در سایهٔ برجام تکیه می‌کند؟ و آیا بازهم تاریخ کشور را به ماقبل برجام و پسابرجام تقسیم می‌کند؟ آیا برای مردم تصریح میکند که ما به تعهدات آمریکا اعتماد کردیم و او به اعتماد ما خیانت کرد؟ دولت چگونه میخواهد به این پرسش پاسخ‌ دهد که تضعیف و دادن آن همه امتیاز به طرف غربی برای تجربه‌ای که قبلا اثبات شده بود -بدعهدی غرب- چقدر عاقلانه است؟


خوشنام در پایان با اشاره به فضای انتخابات سال آینده گفت: همهٔ اینها‌ مسائلی‌ست که در چالشِ سال بعد رییس‌جمهور تاثیرگذار خواهد بود؛ چالشی رقابتی که همه چیز به آن هفت‌دهم‌درصد و رقبایی بستگی دارد که‌ حتی صدای نفس‌‌کشیدنشان روزنامه‌ها را پر کرده است!

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار