کد خبر:۵۳۰۷۴۲
وزیر علوم در افتتاح کلینیک حقوقی دانشگاه فردوسی مشهد:

باید رشته‌های ناکارآمد را حذف و رشته‌های جدید مورد نیاز جامعه را ایجاد کنیم

وزیر علوم گفت: باید کم کم رشته‌های ناکارآمد را حذف کنیم و رشته‌های جدید که مورد نیاز جامعه است را ایجاد کنیم.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، محمد فرهادی امروز در مراسم افتتاح دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص این که دانشکده حقوق و علوم سیاسی قرار بود که در بعد از انقلاب اسلامی در دانشگاه فردوسی مشهد تاسیس شود و متاسفانه بعد از انقلاب این امر محقق نشده است،گفت: این موضوع را من برای اولین مرتبه است که مطلع می‌‌شوم چنانچه مسئولان مربوط  در سی سال گذشته متوجه این امر می‌شوند مطمئنا برای شکل گیری این دانشکده اقدامات لازم را انجا م می‌دادند.

 

وی تصریح کرد: ما در طول این سی سال رشته‌های مختلف  مانند ورزش  که به صورت مستقل فعالیت نداشتند و در دانشکده‌های دیگر رشته ها فعال بودند را  مستقل کرده و برایشان دانشکده تاسیس کرده ایم.

 

وزیر علوم تحقیقات و فناوری به ضرورت ایجاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی در دانشگاه فردوسی مشهد اشاره داشت و خاطرنشان کرد: ما رشته تحصیلی حقوق و مطالعات نفتی را داریم که متاسفانه هنوز افراد زیادی از آن بی اطلاع می‌باشند؛ بنابراین باید در خصوص حقوق  باید کارهای صورت گیرد.

 

فرهادی در خصوص حقوق شهروندی گفت: متاسفانه ما حقوق شهروندی نداریم، البته در یکسال گذشته برنامه‌ شهروندی تدوین شد؛ اما هنوز برنامه‌ریزی آن صورت نگرفته که امیدواریم به زودی این امر تحقق پیدا کند.

 

وی در ادامه به افتتاح کلینیک حقوق دانشگاه فردوسی مشهد اشاره و بیان کرد: ایجاد چنین کلینیکی بسیار جالب می‌باشد و باید در جهت تخصصی کردن آن تلاش کنیم.

 

وزیر علوم تحقیقات و فناوری ایجاد تعامل بین‌المللی دانشگاه‌ها در زمینه‌های مختلف علمی و دانشگاهی را از ضروریات دانست  و تاکید کرد: ما بشدت به تعامل بین المللی نیاز داریم و باید این اقدام صورت بگیرد در این صورت دانشگاهای بزرگ از جمله فردوسی  تبدیل به یک دانشگاه کامل می‌شوند که می‌توانند نیروهای متخصص مورد نیاز جامعه را تربیت کنند.

 

فرهادی یکی از برنامه های کلان وزارت علوم و تحقیقات را آمایش وساماندهی آموزش عالی برشمرد و با یادآوری این نکته که این برنامه ابلاغ شده است، گفت: این برنامه می‌تواند به ما در برخی از زمینه‌های مورد نیاز  دانشگاها کمک کند .

 

وی در خصوصض آئین نامه ارتقاء جدید، گفت: این ائین نامه تا ترم دوم سال جاری ابلاغ خواهد شد و تا این زمان اجرای آن برای دانشگاها اختیاری می‌باشد.

 

وزیر علوم تحقیقات و فناوری در خصوص مزیت‌های این آئین نامه خاطرنشان کرد: این آئین نامه به منظور ارتقا علمی کشور  تدوین شده؛ بنابراین تحقیقات علمی، فناوری و فعالیت‌های علمی تنها به مقاله محدود نمی‌شود  و باید به تولید علم و شرکت‌های دانش بنیان نیز بپردازند.

 

فرهادی با یادآوری اینکه تعداد ثبت نام کنندگان در کنکور سال 95، 850 هزار نفر بوده و  کمتر از این تعداد در آموزن سراسری شرکت کردند، گفت: البته همین تعداد ظرفیت‌های دانشگاه‌ها است  و باید توجه داشت که دیگر دانشگاهای مانند آزاد، موسسات غیرانتفاعی  و دانشگاهای غیر انتفاعی نیز پذیرش دارند.

 

وی در پایان یادآور شد: باید کم کم رشته های ناکارآمد را  حذف کنیم و رشته های جدید که مورد نیاز جامعه است را ایجاد کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار