آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۱۵۵۳

۲۴ تن مهمات و سلاح از روسیه به دست پیشمرگ‌های عراق رسید

منابع کرد اعلام کردند که ۲۴ تن مهمات و سلاح از روسیه به دست پیشمرگ‌های عراق رسیده است. این پنجمین محموله کمک‌های نظامی روسیه به نیروهای پیشمرگ‌ است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از روزنامه مصری الیوم السابع، این پنجمین محموله کمک‌های بشردوستانه روسیه است که به دست کردهای عراق در اقلیم کردستان می‌رسد.

 

این کمک‌ها با هماهنگی دولت عراق به دست کردها می‌رسد و روسیه بر آمادگی خود برای ایفای مهم‌ترین نقش در جنگ موصل، مرکز استان نینوا تأکید کرده است.

 

اخیرا مرحله دوم عملیات آزادسازی استان نینوا با مشارکت نیروهای مبارزه با تروریسم، لشگر نهم زرهی ارتش، نیروهای وابسته به فرماندهی عملیات صلاح الدین و نینوا، نیروهای عشایر و جنگنده‌های ائتلاف ضد داعش آغاز شد. هدف این نیروها در وهله اول آزادسازی شهرستان "الشرقاط" در صلاح الدین و شهر "القیاره" در جنوب موصل و سپس آغاز عملیات در موصل است.

 

از سوی دیگر، جمعه سعدون، فرمانده عملیات صلاح الدین عراق با فرماندهان ارتش و نیروهای مردمی درباره راه‌های همکاری مشترک و بررسی طرح عملیات و توزیع مأموریت‌ها برای آزادسازی شهرستان الشرقاط دیدار و گفتگو کرد.

 

الشرقاط آخرین مقر داعش در استان صلاح الدین است و آزادسازی این شهرستان راه را برای آزادی موصل نیز باز می‌کند.

 

همچنین فرماندهی عملیات الانبار از کشته شدن دو عامل انتحاری داعش و مسئول امور اداری این گروه در فلوجه خبر داد.

 

بیشتر مناطق استان الانبار پیشتر به دست نیروهای عراقی آزاد شد اما داعش همچنان در برخی مناطق صحرایی این استان حضور دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار