کد خبر:۵۳۲۹۵۴

هشدار مصر درباره حضور نیروهای خارجی در لیبی

قاهره مخالف حضور نیروهای آمریکایی در مصر است چرا که معتقد است حضور این نیروها در کنار ارتش لیبی، اوضاع را در این کشور از آنچه که هست پیچیده تر می کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامه الاهرام چاپ قاهره، مسئولان مصری امیدوارند درگیری ها در لیبی متوقف شود، چرا که با ادامه خشونت ها، این کشور با خطر تجزیه و گسترش تروریسم رو به رو است.
دولت مصر معتقد است که حضور نیروهای ویژه آمریکایی در کنار نیروهای ارتش لیبی که علیه داعش در نبرد هستند،اوضاع را در این کشور پیچیده تر کرده است.


عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر چندی پیش درباره حضور نیروهای خارجی در لیبی هشدار داد و گفت: مداخله نظامیان خارجی در لیبی وضع این کشور را خارج از کنترل خواهد کرد و تاریخ به ما نشان داده است که استقرار از طریق مداخله خارجی امکان پذیر نیست و همانطور که در افغانستان و سومالی مشاهده می کنیم هیچ ثبات و استقراری در این دو کشور به دست نیامده است.


لیبی بعد از سقوط نظام دیکتاتوری معمر قذافی در سال 2011 و در پی انقلاب مردمی به دو جبهه سیاسی تقسیم شد به طوری که اکنون دارای دو دولت و دو پارلمان و دو ارتش موازی است که دولت و پارلمان و ارتش مورد قبول جامعه جهانی در دو شهر طبرق و البیضا در شرق لیبی و ارتش و دولت و پارلمان تحت کنترل نیروهای مسلح در غرب لیبی در شهر طرابلس مستقر هستند.


با وجود تلاش های بین المللی برای پایان دادن به این شکاف سیاسی و امضای توافقنامه صخیرات در مغرب در 17 دسامبر 2015 هنوز بحران لیبی حل نشده است.


علاوه بر بحران داخلی و رقابت بر سر حاکمیت در لیبی از زمان براندازی نظام دیکتاتوری معمر قذافی، بحران امنیتی به دلیل ورود تروریست ها به این کشور نیز اضافه شده است.


تروریست های داعش کنترل شهر سرت را به دست گرفته و بر برخی از چاه های این منطقه نیز مسلط هستند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار