آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۳۰۶۴

تبعه آلمانی که در ترکیه بازداشت شده بود، آزاد شد

وزارت امور خارجه آلمان اعلام کرد یک تبعه آلمانی که به دلیل ارتباط با جنبش فتح الله گولن در ترکیه بازداشت شده بود، ‌روز جمعه آزاد شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، وزارت امور خارجه آلمان اعلام کرد یک تبعه آلمانی که به دلیل ارتباط با جنبش فتح الله گولن در ترکیه بازداشت شده بود، ‌روز جمعه آزاد شد.

 

به گزارش خبرگزاری فرانسه از برلین، وزارت امور خارجه آلمان اعلام کرد: «ما از آزادی این فرد استقبال می کنیم و ما به مبارزه برای حفظ اصول حکومت قانون»، پس از کودتای نافرجام پانزده ژوئیه و پاکسازی گسترده پس از آن، ادامه می دهیم.

 

به نوشته نشریه اشپیگل آلمان، برلین دقیقا نمی داند اتهام مسئولان ترکیه ای به این تبعه 48 ساله چه بوده است. این فرد که اصالتا ترکیه ای تبار است از چندین سال پیش در ترکیه زندگی می کرد.

 

رسانه ها از ارتباط احتمالی این فرد با فتح الله گولن خطیب ترکیه ای خبر می دهند که از سوی رجب طیب اردوغان رییس جمهور ترکیه به عنوان عامل کودتای نظامی نافرجام اخیر معرفی شده است. ظاهرا کتاب هایی در خانه این فرد پیدا شده که نشان می دهد وی با جنبش گولن ارتباط دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار