توییت جدید ظریف در آستانه سفر به آمریکای لاتین
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۴۸۷۴

توییت جدید ظریف در آستانه سفر به آمریکای لاتین

محمدجواد ظریف از روز یکشنبه (۳۱ مرداد) اولین سفر منطقه‌ای خود را به آمریکای لاتین آغاز می‌کند و به ترتیب به کشورهای کوبا، نیکاراگوئه، اکوادور، شیلی، بولیوی و ونزوئلا سفر خواهد کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، این دیپلمات عالی‌رتبه کشورمان را در جریان این سفر علاوه بر یک هیات سیاسی، یک هیات اقتصادی 60 نفره نیز همراهی می‌کند و این هیات قرار است در هر یک از کشورهای مقصد با همتایان خود در ارتباط با گسترش همکاری اقتصادی و تجاری رایزنی و گفت‌وگو کند.

 

رییس دستگاه دیپلماسی کشورمان در آستانه این سفر توییتی به دو زبان انگلیسی و اسپانیایی در صفحه توییتر خود منتشر کرد.

 

ترجمه این توییت به زبان فارسی به شرح زیر است: از روز یکشنبه سفر به شش کشور آمریکای لاتین را با یک گروه از بازرگانان برای تقویت روابط سیاسی و اقتصادی آغاز خواهم کرد.

 

 متن  اسپانیایی این توییت به شرح زیر است:

El domingo iniciaré una gira por 6 paises de América Latina junto a un grupo de empresarios para fortalecer lazos políticos y económicos.

 

 متن انگلیسی این توییت نیز به شرح زیر است :

On Sunday, I'll start a 6-nation tour of Latin America w/ a large delegation of business executives to strengthen political & economic ties.

 بر اساس این گزارش، آمریکای لاتین از نظر جغرافیایی صحنه وسیعی را شامل می‌شود و 39 کشور با جمعیتی بالغ بر 600 میلیون نفر در این منطقه زندگی می‌کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار