کد خبر:۵۳۴۹۸۶
پروازهای هواپیمایی اتریش به ایران افزایش می یابد
هواپیمایی اتریش در نظر دارد تعداد پروازهای خود را به شهرهای مختلف ایران افزایش دهد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه خبری فورآرلبرگ؛ هواپیمایی اتریش با اعلام این خبر که پروازهای این شرکت به ایران افزایش می یابد افزود: قرار است از چهارم سپتامبر امسال، یک پرواز در هفته به سمت اصفهان انجام شود و در سال 2017 تعداد پروازها به سه بار و مدتی بعد نیز به چهار بار در هفته افزایش یابد.
این هواپیمایی اضافه کرد که از ماه مارس تعداد پروازها به تهران که یک بار در روز انجام می شد، به 2 بار افزایش یافته است. وبسایت خبری فورآرلبرگ در ادامه نوشت: مذاکرات افزایش تعداد پروازها به ایران بویژه به مقصد اصفهان، یک سابقه 30 ساله دارد که دو طرف سرانجام در آوریل سال 2016 توانستند برنامه ریزی های خود را در این زمینه نهایی کنند.
پیشتر نشریه آلمانی زبان «آئروتلگراف» گزارش داده بود که در ماه های پیش رو، پروازهای شرکت هواپیمایی لوفت هانزا و هواپیمایی اتریش، از آلمان و اتریش به تهران، افزایش خواهد یافت.
در گزارش این نشریه اشاره شده بود که شرکت های هوایی نمی خواهند در حالی که درهای ایران به روی غرب باز می شود، از بازار ناشی از افزایش سفرهای توریستی و کاری جا بمانند.
آئروتلگراف می گوید از منظر شرکت هواپیمایی لوفت هانزا، ایران مقصدی با ظرفیت های مناسب است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.