اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدامین سواری، فعال دانشجویی خوزستان خودبینی و بزرگ بینی را از خصوصیت ذاتی مستکبر دانست و بیان داشت: استکبار با این خصوصیات درصدد است تا سلطه گری خود بر جهان را به سرانجام برساند.
وی هدف استکبار جهانی از تسلط بر علم و صنعت، امور اقتصادی و دارایی، سیاست، ذخایر و ثروت کشورها را تثبیت علو و تکبر و سلطه خود دانست و افزود: استکبار برای آنکه به این سلطه به شکل منسجم و قانونی برسد، به طور خاص ساختارهایی را تحت عنوان نظام بین الملل ترسیم نموده است که اگر کسی بخواهد لقب و افتخار عضویت در نظام بین المللی و به اصطلاح جامعه ی جهانی را یدک بکشد، باید خواه یا ناخواه چیرگی استکبار بر خود را تحمل نماید و استقلال را به فراموشی بسپارد و در هاضمه استکبار هضم شود.
فعال دانشجو خوزستان به مذاکرات، قراردادها و معاهدات بین المللی امروز به عنوان ابزارهایی برای سلطه گری اشاره کرد و گفت: این ابزارها که با پذیرش و امضای خودِ سلطه پذیران صورت می پذیرد، خلاء های موجود در نظام های بین المللی جهت سلطه گری و سیاست های استکباری مستکبران را پر می کند.
محمدامین سواری با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران استکبارستیزی و استقلال را به عنوان آرمان و سیاست های خود معرفی نموده است خاطرنشان کرد: این آرمان و سیاست موجب شده است که همواره دشمنی مستکبران وجود داشته باشد و استکبار جهانی زمانی با جنگ سخت و نرم و امروز با جنگی نرم تر در حال مبارزه با این نظام باشد.
وی تاکید کرد: در سالهای اخیر دشمن به بهانه های مختلف تاکتیک مذاکره، معاهده و قرارداد را که جلوه ای از «جنگ های نرم» برای نفوذ و از بین بردن ماهیت انقلاب اسلامی می باشد را اجرا نموده است که با بررسی هر کدام از آنها با توجه به شیطنت ذاتی استکبار جهانی متوجه آن می شویم که این قراردادها با هدف تضعیف و استحاله ی نظام جمهوری اسلامی صورت پذیرفته است.
فعال دانشجو خوزستان به برجام های (هسته ای و بانکی و نفتی) به عنوان تاکتیک های جدید استکبار اشاره و عنوان کرد: موضوع برجام هسته ای زمانی کلید خورد که استکبار جهانی با مشاهده ی رشد و استقلال علمی در رسیدن به انرژی صلح آمیز هسته ای از سوی انقلاب اسلامی ایران، برای ایجاد وقفه در این مهم و مفروض ساختن سلطه ی علمی و صنعتی خود دست به کار شد و رسماً درخواست مذاکرات و رسیدن به برجام را داد، در حالی این رویداد رخ داد که متأسفانه تاکنون با بدعهدی های نظام سلطه خسارتی محض و “تقریبا هیچ” عاید ما شده است و تحریم های اقتصادی فقط به شکل مکتوب برداشته شده اند.
سواری در ادامه برجام بانکی را به از دیگر حیله های دشمن مستکبر نام برد و تصریح کرد: در حوزه ی تسلط بر پول، آنها توانستند قراردادی را با بانک مرکزی ما منعقد کنند که از آن بوی سلطه ی سیاسی – اقتصادی به مشام می رسد، چرا که به موجب امضای قرارداد بانک مرکزی با کارگروه ویژه ی اقدام مالی (FATF)، جمهوری اسلامی علاوه بر اینکه تعاریف و پروتکل این سازمان استکباری را به شکلی قانونی می پذیرد، تراکنش های مالی خود را در معرض نظارت استکبار و صاحبان قدرت قرار خواهد داد.
وی با بیان اینکه شائبه هایی همچون تروریسم دانستن حزب الله و مقاومت اسلامی تحت عنوان پولشویی یکی از تعارف (FATF) است، تاکید کرد: مسئولین بدانند که تروریسم خواندن محور مقاومت ضد آرمان و سیاست های نظام اسلامی ایران است.
فعال دانشجو خوزستان در بخش پایانی سخنان خود به قراردادهای جدید نفتی اشاره و آن را برجامی دیگر خواند و عنوان کرد: قراردادهای نفتی موسوم به (IPC) نیاز سلطه گری استکبار بر ثروت ها و ذخایر زیرزمینی به شکل غیر مستقیم را عیان می کند.
محمدامین سواری یکی از قدیمی ترین مبارزات ملت ایران در مقابل استکبار را ملی شدن صنعت نفت نام برد و خاطرنشان کرد: البته بعد از ملی شدن صنعت نفت و استقلال نفتی حاصل در ۲۹ اسفند ۱۳۲۹ ، دشمن بعدها طی معاهداتی با استفاده از کنسرسیومی که بعد از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ به وجود آورد، توانستند سلطه ی خود بر ذخایر نفتی را بدتر از قبل برگردانند.
وی با بیان اینکه در قراردادهای جدید نفتی نیز چنین هدفی از سوی دشمنان در حال پیگیری است، تصریح کرد: استکبار با این معاهدات به دنبال سلطه بر ذخایر نفتی و ثروت های جمهوری اسلامی است تا بتواند از این فرصت بعدها استفاده کند و جمهوری اسلامی را به (جمهوری اسلامی) بی خاصیت و استحاله شده تبدیل نماید.
این فعال سیاسی اظهار کرد: کشورهای غربی و سلطه گر برای اینکه به ذخایر زیرزمینی و نفتی یک کشور تسلط پیدا کنند، وارد جنگ نظامی نیز می شوند.
سواری، عراق را نمونه ای از این کشورها معرفی کرد که مورد تجاوز آمریکا قرار گرفت و عنوان کرد: بستن یک قرار داد با کشوری همچون ایران که نفوذ در آن بسیار سخت است برای دشمن بسیار ارزشمند می باشد، در واقع اجازه ی دسترسی به ذخایر عظیم نفتی از سوی برخی از کشورها به مستکبر، در واقع بدان معناست که این کشورها دروازه ای برای سلطه پذیری و بیراهه رفتن در امور سیاسی – اقتصادی را گشوده اند.
وی خطاب به مسئولین گفت: در این امر دقت کافی و وافی را باید داشت چرا که دشمن از نفوذ اقتصادی به عنوان وسیله ای در جهت براندازی نظام اسلامی می تواند استفاده بکند.
فعال دانشجو خوزستان به ساقط شدن مدیریت انحصاری دولت بر میادین نفت و گاز در قراردادهای نفتی موسوم به (ICP) اشاره و عنوان کرد: اینکه طرف مقابل در قرارداد بتواند در تولید مشارکت داشته باشد، با قانون اساسی جمهوری اسلامی و سیاست های کلی نظام در تعارض است.
محمدامین سواری با بیان اینکه این قراردادها تاکنون به شکل اساسی در اختیار مجلس شورای اسلامی قرار نگرفته است، خطاب به دولت تاکید کرد: دولت محترم باید طبق اصل ۷۷ قانون اساسی این قراردادها را به تصویب مجلس برساند و سیاست های کلی نظام را نصب العین خود قرار داده و درصدد اجرای لُبّ آن قرار گیرد، چرا که تا به الآن استکبار جهانی در این نوع “جنگ بسیار نرم” نیز تجربه شده است.
وی در پایان به سخن حضرت امیرالمومنین علی (علیه السلام) که فرمودند، «من جرب المجرب حلت به الندامه» عنوان کرد: هر کس تجربه را تجربه نماید، ندامت و پشیمانی گریبانش را خواهد گرفت لذا برجام هسته ای همین تجربه را در اختیار ما قرار داده است.