آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۷۰۸۰

سه آدم‌کشی در نزدیکی مارسی فرانسه در کمتر از ۲۴ ساعت

در روزهای پنجشنبه و جمعه سه مورد قتل و آدم‌کشی در شهر مارسی در جنوب فرانسه و اطراف آن رخ داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از تارنمای روزنامه فرانسوی «لو فیگارو»، کشف جنازه یک مرد حدودا 30 ساله در خودرویی در پارکینگ «پن میرابو» (Pennes-Mirabeau) در نزدیکی شهر مارسی، شمار قتل و آدم کشی در محدوده این شهر را در 24 ساعت، به سه مورد رساند.

 

به گزارش رسانه های محلی، این قتل که قاتل آن متواری شده است به درگیری های روز چهارشنبه در مارسی در جنوب فرانسه ارتباط دارد.

 

روز پنجشنبه نیز دو قتل دیگر در منطقه «بوش دو رن» (Bouches-du-Rhône) رخ داد که پلیس انگیزه اصلی آن را تسویه حساب مربوط به اعضای باندهای قاچاق، اعلام کرده بود. در یکی از این موارد یک موتور سوار با سلاح سنگین هدف قرار گرفت.

 

این قتل ها شمار افرادی را که از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون در منطقه بوش دو رون کشته شدند به 22 نفر رساند.

 

مقامات فرانسه بسیاری از موارد آدم کشی در مارسی را تسویه حساب در جریان عملیات قاچاق مواد مخدر و اسلحه عنوان می کنند.

 

با اینکه گفته می شود میزان جرم و تبهکاری در مارسی کاهش یافته و پلیس تدابیر ویژه ای را در این باره اتخاذ کرده، اما تعداد قربانیان تیراندازی ها افزایش یافته است.

 

این تسویه حساب ها همچنین در سال های 2013 تا 2015 میلادی به ترتیب 17، 18 و 19 قربانی گرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار