به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی ربیعی پیش از ظهر امروز در مراسم تجلیل از پزشکان سازمانهای تابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: حضور من در این مراسم در سه بُعد دارای اشتراک است؛ بعد اول و دوم که مربوط به بیمهها و تامین اجتماعی است که دلیل حضورم در این مراسم نیست اما بعد اصلی که به این خاطر در این مراسم حاضر هستم، ادای احترام به دکتر حکیمزاده است.
وی افزود: انتخاب این مکان و افرادی که در این مراسم در کنار یکدیگر جمع شدهاند که شامل پزشکان، معاونان نهادها و افراد آسایشگاه معلولین و سالمندان خیریه کهریزک است، فلسفه برگزاری این مراسم است.
ربیعی تصریح کرد: ما امروزه متوجه این مسئله هستیم که جامعه بسیار بیپناه و تنها شده است و شاهد بروز نوعی بیاعتمادی در جامعه هستیم؛ در حوزه آسیبهای اجتماعی آمار نگرانکنندهای داریم و راهکارهای اشتباهی نیز در این باره تبیین میشود، بخش بزرگی از آسیبهای اجتماعی نشأت گرفته از خانوادههایی است که به تنهایی در حال زندگی هستند که شامل خانوادههای طلاق، اعتیاد و ... میشوند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی متذکر شد: در جامعه روزبهروز در حال افزایش طعنه زدن به یکدیگر هستیم که این مسئله خطرناک و نگرانکننده است؛ کودکان ما در جامعه نیاز به عشق، موفقیت و ... دارند اما این امر در جامعهای که بیاعتمادی در آن در حال افزایش است، امکانپذیر نیست.
ربیعی افزود: گم شده امروز کشور، افراد و تفکراتی همچون حکیمزاده هستند و ما باید به دنبال گسترش تفکر حکیمزاده در جامعه باشیم؛ این مراسم با ترکیب پزشکان، معاونین و کودکان و افراد اهل کهریزک برگزار شده است که جمع شدن این افراد در کنار یکدیگر دارای اهمیت است؛ برگزاری این مراسم در مکانی که حکیمزاده آن را ساخته و در آنجا بوده است باعث افتخار است و تمام جامعه باید با حکیمزاده و نوع تفکر وی همراه شوند؛ امروزه نارساییهای بسیاری در جامعه میبینیم و از کنار آنها میگذریم اما حکیمزاده این مشکلات و نارساییها را دید و به فکر برطرف کردن آنها افتاد که نتیجه آن را در آسایشگاه خیریه کهریزک میبینیم.
وی یادآور شد: ما در اینجا جمع شدهایم تا بگوییم که ایرانیان زندگی میکنند تا دیگران زندگی بهتری داشته باشند و به دنبال افزایش خیر جمعی هستیم که جمع حاضر در این مراسم میتوانند عامل گسترش این کار در جامعه و در این موسسه باشند.