به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، راد یکشنبه با اعلام این خبر گفت مقامات 118 منطقه در بریتانیا با فراهم آوردن مکانهایی برای پناهجویان موافقت کردند.
بیشتر پناهجویانی که وارد قاره اروپا شدند، اتباع کشورهای منطقۀ خاورمیانه و شمال آفریقا هستند که از جنگ و درگیری به اروپا میگریزند.
وزیر کشور بریتانیا گفت: «ما براساس برنامه پیش میرویم و به تعهد خود برای کمک به آسیب پذیرترین سوریهایی که در نتیجۀ جنگ آوره شدهاند، پایبند هستیم.»
لندن به منظور تحقق این هدف «برنامۀ اسکان مجدد افراد آسیب پذیر» را طراحی کرده است که براساس آن دولت در سال اول به هر پناهجو بابت مسکن، هزینههای درمانی و دیگر مسائل 8 هزار و 500 پوند پرداخت میکند. این رقم تا سال پنجم به یک هزار پوند کاهش مییابد.
وزارت کشور بریتانیا گفت دولت لندن همچنین 10 میلیون پوند به منظور آموزش زبان انگلیسی به پناهجویان اختصاص داده است. بر این اساس همۀ افراد بزرگسالی که وارد بریتانیا میشوند به مدت 6 ماه هر هفته 12 ساعت تحت آموزش زبان انگلیسی قرار میگیرند.
وزیر کشور بریتانیا افزود: «ما باید به آنها کمک کنیم تا در جامعه ادغام شوند و زندگی خود را از نو بسازند. تجربۀ طولانی مدت در حمایت از پناهجویان کشورهای مختلف به ما نشان داده که توانایی صحبت کردن به زبان انگلیسی موضوعی بسیار مهم است.»
دیوید کامرون، نخستوزیر پیشین بریتانیا، که پس از همهپرسی خروج این کشور از اتحادیۀ اروپا از قدرت کنارهگیری کرد، اولین بار پیشنهاد پذیرش 20 هزار پناجو تا سال 2020 را مطرح کرده بود.
کشورهای اروپایی در ماههای اخیر با موجی بیسابقه از پناهجویان روبرو بودند که این افراد از مناطق جنگ زده در خاورمیانه و شمال آفریقا، به ویژه سوریه، به این قاره گریختند.
سوریه از سال 2011 صحنۀ جنگ و درگیریهای مرگبار است. استفان دیمیستورا نمایندۀ ویژۀ سازمان ملل در امور یمن برآورد کرده است که بیش از 400 هزار نفر از زمان آغاز جنگ سوریه در سال 2011، کشته شدهاند. این جنگ مرگبار همچنین میلیونها بیخانمان برجای گذاشته است.