آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۰۶۳۹

درگیری‌های افغانستان به نزدیکی «ترینکوت» رسید/ مرکز ارزگان در آستانه سقوط

رئیس شورای ولایتی ارزگان در مرکز افغانستان اعلام کرد که درگیری‌ها به نزدیکی شهر «ترینکوت» رسیده است و در صورت عدم اعزام نیروهای کمکی مرکز این ولایت سقوط خواهد کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «عبدالکریم خادم‌زی» رئیس شورای ولایتی ارزگان با ابراز نگرانی اظهارداشت که در صورت عدم اعزام نیروهای کمکی، شهر ترینکوت مرکز این ولایت توسط طالبان سقوط خواهد کرد.

 

وی با ابراز نگرانی تاکید کرد که درگیریها شدت یافته است و مخالفان مسلح به کمتر از یک کیلومتری شهر رسیده‌اند.

 

خادم زی اظهارداشت که بسیاری از مردم منازل خود را ترک کرده‌اند و با تلاش برخی از آنها خود را به شهرهای امن‌تر رسانده‌اند.

 

رئیس شورای ولایتی ارزگان گفت که مقامات ترینکوت با وزارتخانه‌های دفاع و کشور افغانستان در تماس هستند، آنها وعده کمک داده‌اند اما تا هنوز خبری از ارسال تجهیزات و یا اعزام نیرو نیست.

 

از سوی دیگر برخی منابع محلی به پژواک گفته‌اند که راههای ارتباطی شهرستانهای «ارزگان خاص» و «چوره» مسدود شده‌اند.

 

خادم‌زی همچنین گفته است که پلیس ارزگان نیز با تخلیه هفت پاسگاه، عقب نشینی کرده است.

 

با این حال، «محمد ویس صمیمی» فرمانده پلیس ولایت ارزگان نیز می‌گوید که طالبان در مناطق «گرم آب»، «ککرک»، «مهرآباد»، «دی جوز»، و «تنگی» بر پاسگاههای پلیس حمله کرده‌اند.

 

وی افزود که جنگ شدیدی در این مناطق در جریان است.

 

از سوی دیگر، «محمد نایاب» سخنگوی والی ارزگان نیز گفته است که 300 تن از طالبان به شهر ترینکوت حمله کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار