آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۱۱۰۴

تجمع علمای مسلمان لبنان تشکیل اجلاس اسلامی را برای بررسی امور حج خواستار شد

تجمع علمای مسلمان لبنان همزمان با نخستین سالگرد فاجعه دردناک منا با صدور بیانیه‌ای تشکیل اجلاس بزرگ اسلامی را برای بررسی امور حج و اتخاذ تصمیم مناسب به منظور تشکیل کمیته‌ای از کشورهای مختلف اسلامی خواستار شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، تجمع علمای مسلمان ، ماموریت این کمیته را نظار بر اداره و مناسک حج دانسته تا جلوی مسائل منفی که پیشتر اتفاق اقتاد و یا ممکن است اتفاق بیفتند، گرفته شود.

 

در بیانیه این تجمع همچنین « تشکیل یک کمیته برای بررسی فاجعه سال گذشته در منا در ایام حج تمتع ، مشخص کردن مسئولیت ها و چگونگی جلوگیری از تکرار آن در آینده را خواستار شد».

 

تجمع علمای مسلمان لبنان تاکید کرده است، این کمیته باید مشخص کند که فاجعه دردناک منا ، از روی قصد و یا نتیجه خطای انسانی بوده است.

 

در بیانیه این تجمع اقدام رژیم سعودی درجلوگیری از سفر مسلمانان ایرانی ، سوری و یمنی به وهمچنین برخی شخصیت ها به بهانه گرایش سیاسی آنها و یا وابسته بودن به خط مقاومت، به عربستان برای ادای فریضه واجب حج تمتع محکوم شده است.

 

تجمع علمای مسلمان لبنان ، افزایش تلاش لبنانی ها برای جلوگیری از تعطیلی حیات سیاسی و انتخاب رئیس جمهوری جدید در سریعترین زمان را خواستار شده است.

 

این تجمع به ارتش سوریه برای دستاورهای بزرگ در میدان نبرد حلب تبریک گفته و «تلاش برخی طرف ها برای تشکیل کشور کردی در سوریه» را محکوم کرده است.

 

تجمع علمای مسلمان لبنان با تبریک عید سعید قربان، ابراز امیدواری کرده است که در عید قربان آینده ، رنج های امت اسلامی به ویژه اشغال سرزمین فلسطین توسط صهیونیست ها و جنگ های بیهوده در منطقه پایان یافته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار