آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۱۶۵۵
سخنگوی وزارت خارجه:

ایران از آتش‌بس در سوریه استقبال می‌کند/ آتش بس باید پایدار و دارای ضمانت اجرا باشد

سخنگوی وزارت خارجه گفت: فقدان ضمانت‌های لازم در خصوص پایبندی گروههای تکفیری - تروریستی به آتش‌بس، مانع موفقیت تلاش‌های قبلی بوده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،  "بهرام قاسمی" سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به توافق روسیه و آمریکا برای برقراری آتش بس در سوریه از شامگاه دوشنبه 22 شهریور، گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره از برقراری آتش بس  در سوریه و تسهیل دسترسی همه مردم این کشور به کمک های انساندوستانه استقبال نموده است.

 

وی اظهار داشت: آتش بس شامل گروه های تروریستی همچون داعش، جبهه النصره و گروه های تازه تاسیس انشعابی نیست و جامعه جهانی ملزم به برخورد جدی، قاطع، بدون شرط و بی وقفه با تروریسم افراطی تکفیری است. با توجه به تجربه چند ماه گذشته، آتش بس باید پایدار و دارای ضمانت اجرا بوده و  به عنوان فرصتی برای تجدید قوا  و انتقال جنگجویان و تسلیحات برای گروههای تروریستی مورد سوءاستفاده قرار نگیرد.
 


قاسمی افزود: همانگونه که دولت سوریه نیز بارها تأکید نموده است، فقدان ضمانت های لازم در خصوص پایبندی گروههای تکفیری - تروریستی به آتش بس، مانع موفقیت تلاش های قبلی برای برقراری آتش بس بوده و لذا استمرار و پایداری آتش بس، منوط به ایجادسازوکار فراگیر نظارت و  به ویژه کنترل  مرزها برای جلوگیری از اعزام تروریست های تازه نفس و ارسال سلاح و سایر منابع مادی برای تروریست ها می باشد.


سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص ارسال کمکهای انساندوستانه در دوره آتش بس نیز خاطر نشان کرد: ارسال این کمک ها می بایست بدون هیچ گونه تبعیضی، به تمام مناطق سوریه بویژه مناطق تحت سیطره و یا تحت محاصره گروههای تروریستی که کمتر مورد توجه بوده و سال ها در بدترین شرایط تهدید و محاصره قرار داشته اند انجام شود.


قاسمی تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران همواره بر توقف جنگ و  راه حل سیاسی به عنوان تنها راه کار حل و فصل بحران سوریه تاکید داشته و دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار