به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری معاون علمی رئیس جمهور در آیین تجلیل از افتخارآفرینان المپیادهای علمی کشور که عصر امروز در دانشگاه تربیتدبیر شهید رجایی برگزار شد با بیان اینکه مدالآورندگان جهانی در ابتدای راه بوده و باید برای پیشرفت و موفقیت بیشتر تلاش مضاعف کنند، تصریح کرد: نوآوری و پیشرفت جامعه به دست نخبگان است و مدالآوران نباید دست از تلاش بردارند. به طوری که در گذشته دانشآموز مدالآور طلای جهانی در دانشگاه شریف سه ترم مشروط و از این دانشگاه اخراج شده بود.
وی ادامه داد: برای پیشرفت کشور باید فضای جامعه تغییر کند و این امر از خود فرد گرفته تا مسئولین و دانشگاههای ما شروع میشود. به طوری که در دانشگاهها باید بهترین دانشجویان و اساتید جذب شوند.
معاون علمی رئیس جمهور با بیان اینکه نباید نخبگان بپرسند این مملکت برای ما چه کار کرده است بلکه باید این پرسش ایجاد شود که ما برای مملکت چه کار کردهایم، افزود: این کشور افراد نخبه را معرفی و مطرح کرده است و خروجیهای دبیرستانهای ما از برخی کشورها همچون آمریکا بهتر است.
ستاری گفت: خروجی دبیرستانها صرفاً موضوع علم و تحصیل نیست بلکه ایمان، اعتقاد و باور دانشآموزان است که آینده این کشور را میسازد.
وی با اشاره به قدمت 6 هزار ساله تاریخی کشور ایران گفت: کشوری که چنین قدمت والایی دارد نباید متکی به نفت باشد و کشور ما قدمتی چند هزار ساله در علم، فناوری و تجارت دارا میباشد.
معاون علمی رئیس جمهور خطاب به نخبگان اظهار داشت: نباید به بهانه استخدام و کار و نیز دریافت پول نفت درس خواند که این توهین به یک نخبه است. بلکه این فرد باید خود کارآفرین، مخترع و به امر تولید و اشتغال مبادرت ورزد.
در این مراسم از 72 دانشآموز مدالآور جهانی توسط وزیر آموزش و پرورش و معاون علمی رئیس جمهور با اهدای لوح و هدیه تقدیر و تجلیل به عمل آمد.