مسیر قاچاق به سمت مسیرهای ریلی تغییر یافته است
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از مرکز اطلاع رسانی پلیس هرمزگان، سردار محمدرضا مقیمی در پنجمین جلسه قرارگاه مبارزه با قاچاق کالا و ارز ناجا در بندرعباس به تفاوت مسیرهای ورودی قاچاق در هرمزگان با سایر استانهای کشور اشاره کرد و افزود: انهدام باندهای بزرگ و سازمانیافته یکی از اولویتهای مهم پلیس آگاهی بهشمار میآید.
سردار مقیمی، وجود سواحل گسترده در استان و نیز قانونگریزی را از مشکلات موجود در امر مبارزه با قاچاق کالا دانست و افزود: راهاندازی سامانه گمرک و نیز استفاده از بالگرد و پهباد جهت شناسایی مکان دپوها از اقدامات خوب انجام شده در این امر بهشمار میآید.
وی تصریح کرد: امروز قاچاق به سمت مسیرهای ریلی پیش میرود که لازم است ماموران پلیس راه آهن، آموزشهای فنی و تخصصی لازم را فرا بگیرند.
۴۱۴ میلیارد تومان، ارزش کالاهای قاچاق مکشوفه در ۶ ماهه نخست امسال در هرمزگان
فرمانده انتظامی استان هرمزگان در ادامه این جلسه خاطرنشان کرد: هرمزگان با ۷۳ هزار کیلومتر مربع وسعت، ۱۳ شهرستان و ۵ محور اصلی ورودی و خروجی دارای راه هوایی، ریلی، دریایی و جادهای است که بندر شهید رجایی یکی از بندرهای مهم استان بهشمار میآید.
سردار عزیزالله ملکی افزود: موقعیت استراتژیک استان باعث شده حجم انبوهی از کالای قاچاق از طریق مبادی رسمی، ساحلی، روستایی و خورها بهطور غیر مجاز وارد استان شود.
وی به اقدامات موثر در مبارزه با قاچاق در استان هرمزگان اشاره کرد و گفت: ارزش کالاهای قاچاق مکشوفه در استان طی ۶ ماه نخست امسال، ۴۱۴ میلیارد تومان برآورد شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۱ درصد افزایش داشته است.
ملکی ادامه داد: طی این مدت ۲ هزار و ۶۸۴نفر به اتهام قاچاق کالا دستگیر شده اند که نسبت به مدت مشابه ۸ درصد افزایش داشته است.
فرمانده انتظامی استان هرمزگان در خاتمه بر استفاده از بالگرد جهت شناسایی مکان دپو کالای قاچاق، آموزش کارکنان ایستگاههای بازرسی در خصوص آخرین شگرد قاچاقچیان و استفاده از تجهیزات فنی و اطلاعاتی در امر مبارزه با قاچاق کالا تاکید کرد.