آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۴۲۶۸
معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا:

توافق مسکو و واشنگتن برای هدف قرار دادن «النصره»

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در گفت‌وگو با شبکه «اسکای‌نیوز» گفته واشنگتن با مسکو بر سر هدف قرار دادن «جبهه النصره» بعد از تکمیل توافق آتش بس در سوریه به توافق رسیده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «مارک تونر» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت که کشورش با روسیه بر سر هدف قرار دادن گروهک «جبهه فتح الشام (جبهه النصره سابق) به توافق رسیده است.

 

تونر جمعه (امروز) در گفت‌وگو با شبکه عربی «اسکای نیوز»، با اتهام زنی به دولت سوریه در نقض آتش‌بس، مدعی شد که گروه‌های معتدل معارض به آتش بس پایند بودند.

 

وی همچنین گفت که همه طرف‌های سوریه باید به توافق آتش‌بس پایند بوده تا کمک‌های انسان دوستانه به مناطق محاصره شده برسد.

 

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در مورد مکانیزم ارسال کمک‌های انسان دوستانه نیز تأکید کرد: «برای اینکه این کمک‌ها به دست افراد نیازمند در سوریه برسد، نیازمند تدابیر ملموسی جهت تحقق توافق آتش‌بس هستیم».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار