اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اولین جلسه هیات نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان اردبیل در سال تحصیلی جدید به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی و به صورت ویدئو کنفرانس با مرکز نظارت و ارزیابی آموزش عالی برگزار شد.
گودرز صادقی، رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در جلسه هیات نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان با بیان اینکه هیات نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان اردبیل خوب کار کرده است، گفت: اعضای هیات نظارت و ارزیابی از کم توجهی و لحاظ نشدن نظرات کارگروه ها گلایه مند هستند.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه ما مامور به انجام تکالیف خود هستیم، گفت: وظیفه قانونی ما این است که نظارت را به درستی و با رعایت انصاف و در چارچوب قانون انجام دهیم.
صادقی با اشاره به اینکه اعضای هیات موسس در برخی موسسات گاهی باهم درگیر می شوند،افزود: این چنین رفتارهایی سبب می شود که مساله آموزش در آن موسسه تحت شعاع قرار بگیرد
وی پیشنهاد کرد چنین موسساتی ارزیابی و طبق قانون با آنها برخورد شود چرا که وقتی چند نفر هیات موسس نمی توانند در کنار هم کار کنند، تضمینی وجود ندارد که دلسوز جامعه و دانشجویان باشند.
رئیس هیات نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان اردبیل افزود: در استان اردبیل حدود 64 هزار نفر دانشجو وجود دارد که اکثر آنها محروم هستند و امیدواریم بتوانیم دانشجویان بیشتری را پوشش دهیم.
سعدان زکائی، رئیس مرکز نظارت و ارزیابی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ارتباط ویدئو کنفرانس گفت: مرکز نظارت و ارزیابی آموزش عالی به دنبال دست گیری است و به هیچ عنوان قصد مچ گیری ندارد.
وی گفت: سیاست ما حمایت از موسسات با کیفیت بوده و نگاه ما نگاه کیفی است، برای همین ظرفیت برخی رشته ها در بعضی دانشگاه ها را صفر کرده بودیم اما به دلیل برخی ناهماهنگی ها این تصمیم تا این لحظه اعمال نشده است.
وی با بیان اینکه صندلی های خالی موسسات و دانشگاه ها به معضلی تبدیل شده اند، تصریح کرد: گزارش های هیات نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان ها حاکی از تعداد کم اعضای هیات علمی موسسات است.
رئیس مرکز نظارت و ارزیابی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار کرد: نامه ای به موسسات آموزش عالی غیر دولتی ارسال شده که طبق این نامه، رئیس موسسات باید استادیار به بالا و تمام وقت باشد.
زکائی با بیان اینکه منظور از تمام وقت این است که چهار روز به صورت تمام وقت در موسسه حضور داشته باشند، افزود: در موسسات باید ساختار مشخص بوده و معاونت ها تعریف شده باشد.
محمد ضارب نیا، دبیر هیات نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان اردبیل و مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه محقق اردبیلی با تاکید بر ساماندهی زیر نظام های دانشگاهی گفت: سهیم بودن هیات های نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان ها در تخصیص رشته و دانشجو ضروری است.
مرتضی ابراهیمی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه پیشنهاد می شود نظارت و ارزیابی بر اساس اقتضائات جدید باشد، تصریح کرد: نسل جدید روحیه، فکر و مطالبات جدید دارند که باید در نظارت به آن توجه شود.
وی با بیان اینکه ارزیابی دانشگاه ها و موسسات باید استان به استان باشد، افزود: هر استان شرایط خاص خود را دارد که باید در ارزیابی ها به آنها دقت شود.
جلسه هیات نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان اردبیل در دانشگاه محقق اردبیلی با حضور مسئولان و برای اولین بار به صورت ویدئو کنفرانس با مرکز نظارت و ارزیابی آموزش عالی برگزار شد.