آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۶۲۵۷
پس از سنا

مجلس نمایندگان آمریکا هم اوباما را وتو کرد

قانونگذاران مجلس نمایندگان آمریکا روز چهارشنبه با رای مثبت به ابطال وتوی اوباما به نفع عربستان تصمیم سنا را تایید کردند و بدین ترتیب وتوی اوباما به نفع عربستان بی اثر شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، قانونگذاران مجلس نمایندگان آمریکا روز چهارشنبه به ابطال وتوی باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا علیه طرحی که شکایت قربانیان حادثه 11 سپتامبر از دولت عربستان سعودی را ممکن می‌کند، رأی مثبت دادند. 

 
مجلس نمایندگان آمریکا با اکثریت قاطع ٣٣٨ به ۷۴ تصمیم سنا را تایید کرد و به این ترتیب وتوی رئیس جمهور بی‌اثر شد. این اولین بار است که کنگره آمریکا اکثریت لازم را برای لغو وتوی باراک اوباما داشته است.
 
ساعاتی قبل از این سنای آمریکا با رای قاطع ۹۷ به ۱ علیه وتوی باراک اوباما در مصوبه شکایت خانواده‌های قربانیان ۱۱ سپتامبر از عربستان سعودی رای داد.
 
کنگره آمریکا به تازگی حق شکایت خانواده‌های قربانیان این حملات از دولت عربستان سعودی را به رسمیت شناخت. مطابق این مصوبه اگر نقش دولت عربستان در حملات ۱۱ سپتامبر اثبات شود، خانواده‌های قربانیان اجازه دارند که از این دولت شکایت کنند. باراک اوباما پس از آن، همان طور که از پیش گفته بود مصوبه کنگره را وتو کرد.
 
دولت باراک اوباما نگران آن بوده است که این مصوبه روی روابط آمریکا و عربستان سعودی تاثیر منفی بگذارد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار