کد خبر:۵۴۶۷۷۳

آغاز نخستین همایش ملی «مریوان، باستان‌‌شناسی و توسعه گردشگری» در دانشگاه آزاد مریوان

نخستین همایش ملی مریوان، باستان‌شناسی و توسعه گردشگری با حضور اساتید و پژوهشگران حوزه گردشگری ایران در دانشگاه آزاد مریوان آغاز به کار کرد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همایش دو روزه باستان شناسی و توسعه گردشگری مریوان از صبح امروز در دانشگاه آزاد مریوان آغاز شد.

 

سیدمحسن علوی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان در این همایش تصریح کرد: شهر مریوان با توجه به طبیعت زیبای خود تنها قطب گردشگری استان کردستان از سوی سازمان میراث فرهنگی شناخته می‌شود و چشم و چراغ گردشگری کردستان است.

 

وی افزود: با توجه به ایجاد بازارچه های مرزی در دیگر نقاط کشور شاهد کاسته شدن جایگاه مریوان در حوزه گردشگری تجاری بودیم و نگاه ها به سوی گردشگری طبیعی در این شهرستان سوق پیدا کرد.

 

 مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان تصریح کرد: رسمی شدن مرز باشماق کمک شایان توجهی به حوزه گردشگری مریوان کرد اما در کنار توجه گردشگری این شهرستان توجه آنچنانی به حوزه تاریخی و باستان شناسی مریوان نشده است.

 

علوی بیان داشت: اولین طرح باستان شناسی مریوان در سال ۷۵ آغاز شد و خوشبختانه طی چند سال اخیر هم با کاوش های قله امام و مسجد سرخ مریوان شاهد فصل جدیدی در حوزه باستان شناسی و گردشگری این شهرستان هستیم.

 

وی افزود: با کشف این منطقه باستانی ایده برگزاری همایش ملی باستان شناسی و گردشگری مریوان اجرایی شد.

 

این مسئول خاطرنشان کرد: تا کنون آنچنان که باید به حوزه باستان شناسی غرب کشور و به ویژه کردستان توجه شود محقق نشده است و در پازل باستان شناسی ایران جای کردستان خالی است.

 

علوی با توجه به سیاست‌های دولت تدبیر و امید در حوزه گردشگری اشاره کرد و گفت: اختصاص اعتباری به حوزه گردشگری مریوان بی‌سابقه بوده است و این مهم امید ویژه‌ای را برای توسعه باستان شناسی و گردشگری در این شهرستان زنده کرده است.

 

همایش ملی باستان شناسی و گردشگری مریوان طی امروز و فردا و با حضور اساتید و پژوهشگران حوزه گردشگری و باستان شناسی کشور در قالب پنج پنل ادامه خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار