آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۹۰۴۸

تعرض به نمادهای عاشورایی در بحرین به ۳۵ منطقه رسید

نیروهای امنیتی بحرین با یورش به مناطق مختلف این کشور، نمادهای عاشورایی را جمع‌آوری کردند و مورد تعرض قرار دادند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، نیروهای امنیتی بحرین امروز به مناطق «الشاخوره» و «بوری» در بحرین یورش بردند و اقدام به تخریب نمادهای عاشورایی کردند.

 

بر اساس گزارش وبگاه «اللولوه»، این اقدام در مناطق «الحجر» ، «کرانه» ، «کرزکان» و «المالکیه» نیز تکرار شد و اماهای این مناطق علیرغم سرکوب‌های مکرر آل‌خلیفه به خیابان‌ها آمدند و سعی کردند مانع از تخریب نمادهای عاشورایی شوند.

 

 

تعدادی بسیار زیادی از نیروهای امنیتی به منطقه «النویدرات» هم یورش بردند و پرچم‌ها و علم‌های مشکلی را از سطح خیابان‌ها جمع کردند.

 

با اقدامات امروز نیروهای امنیتی بحرین، تعداد مناطقی که نمادهای عاشورایی در آن مورد هتک‌حرمت قرار گرفته، به 35 منطقه رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار