آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۰۰۱۰

شهر فراه افغانستان در آستانه سقوط به دست طالبان

بر اساس جدیدترین گزارش‌های منتشر شده، شهر فراه در افغانستان در آستانه سقوط قرار دارد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، شهر فراه در غرب افغانستان در آستانه سقوط به دست طالبان قرار دارد.

 

افراد طالبان از دوشنبه شب حملات خود را به شهر فراه تشدید کرده اند و به گفته مردم ، پنج روستا در شرق شهر فراه به تصرف طالبان درآمده است. شورای استانی فراه اعلام کرد: مردم شهر فراه سراسیمه درحال فرار از این شهر هستند.

 

«محمد غوث مالیار» معاون فرماندهی پلیس استان فراه با تایید نگرانی های ساکنان این شهر اعلام کرد: مخالفان مسلح تلاش می کنند خود را به مرکز شهر فراه برسانند.

 

وی گفت: اکنون درگیری میان نیروهای امنیتی و طالبان مسلح نزدیکی شهر فراه ادامه دارد اما طالبان موفق به اشغال این شهر نخواهند شد.

 

این در حالی است که روز گذشته مقامات امنیتی در فراه اعلام کردند نیروهای امنیتی توانسته‌ اند افراد طالبان را در این استان شکست دهند.

 

«هارون چخانسوری» سخنگوی ریاست جمهوری افغانستان روز دوشنبه در یک نشست خبری اعلام کرد: حمله به شهرهای افغانستان از تاکتیک های جدید طالبان برای ایجاد رعب و وحشت میان مردم این کشور است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار