کد خبر:۵۵۲۸۰۹
زنگنه در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو:
حضور نیروی زمینی ترکیه در موصل خط قرمزی غیر قابل پذیرش در عراق است
سفیر سابق ایران در سازمان همکاری های اسلامی گفت: آمریکا تلاش می کند از نیروهای ترکیه بهره برداری لازم از منطقه را داشته باشد اما آنچه در واقعیت ظهور و بروز دارد آن است که حضور نیروی زمینی ترکیه خط قرمزی غیر قابل پذیرش در عراق است.
صباح زنگنه، سفیر سابق ایران در سازمان همکاری های اسلامی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص تلاش آمریکایی ها برای نشان دادن حضور ترکیه در عملیات آزادسازی موصل عراق گفت: آمریکا تلاش میکند کشورهای متحد خود را همچنان در منطقه درگیر کند اما از آنجا که مردم عراق حضور نیروهای ترکیه را جزئی از معادله آزادسازی موصل نمی دانند با آن به شدت مخالف هستند.
وی ادامه داد: از این جهت حضور آنها در نیروهای زمینی عراق به عنوان نیروهای اشغالگر تلقی می شود گرچه آمریکا تلاش می کند از نیروهای ترکیه بهره برداری لازم از منطقه را داشته باشد اما آنچه در واقعیت ظهور و بروز دارد آن است که حضور نیروی زمینی ترکیه خط قرمزی غیر قابل پذیرش در عراق است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.