به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر فرهاد سمیعی ضمن اشاره به رشد فزاینده ابتلا به سرطان در سنین مختلف، اظهار کرد: این بیماری یکی از دلایل اصلی مرگ ومیر در کشورهای مختلف است و از سوی سازمان بهداشت جهانی به عنوان بحران خاموش جامعه بشری عنوان شده است. آلودگیهای صنعتی و محیطی مانند هوا، آب و غذا روند بروز سرطان را در کشورهای در حال توسعه تشدید کرده و بار سنگین فزاینده هزینههای درمانی رابر دولتها و خانوادهها در این کشورها تحمیل کرده است.
دبیر اجرایی اولین کنفرانس سرطان غرب آسیا، به برنامه جامع ملی کنترل سرطان اشاره کرد و افزود : سازمان ملل به کشورهای عضو توصیه میکند که با تنظیم این برنامه به ابعاد مختلف پیشگیری، تشخیص، درمان و طب تسکینی موثر در سرطانهای مختلف بپردازند. در ایران نیز اساتید علمی و مسئولان ذیربط با توجه به آمار نگران کننده رشد بالای این معضل، در تلاش هستند تا اقدامات همه جانبه موثری در این زمینه ساماندهی کنند.
بنابرگزارش روابط عمومی این کنگره، عضو هیات مدیره انجمن علمی سرطان ایران، در ادامه تصریح کرد: این انجمن برای ارتقای امور آموزشی، پژوهشی، درمانی و برخورد صحیح با این معضل فزاینده زندگی صنعتی و همچنین جهت کمک به پیشبرد برنامه جامع سرطان، برنامههای علمی همچون این کنفرانس را در دست اجرا دارد.
به گفته سمیعی، در این کنفرانس سه روزه، جنبههای مختلف و دستاوردهای جدید پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان به بحث و بررسی گذاشته میشود. همچنین جنبههای سلولی و مولکولی سرطان، تصویربرداری و مداخلات تهاجمی در سرطان، داروسازی بالینی در مباحث سرطان، بدخیمیهای خونی، جراحی سرطان، تومورهای توپر، دیدگاههای روانشناختی در سرطان از جمله موضوعات مورد بحث در این کنفرانس است. علاوه بر اساتید و متخصصان داخلی، صاحبنظرانی از 15 کشور از جمله کانادا، اتریش، آمریکا، فرانسه، انگلیس، ترکیه، عراق، مصر و کشورهای همسایه در این کنفرانس حضور دارند