اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی در نامهای خطاب به ریاست جمهور ضمن مطالبه از مسئولین نظام در راستای برطرف کردن فاصله طبقاتی و ترغیب مسئولین دولتی برای دوری جستن از اشرافی گری و روی آوردن به خدمت خالصانه نسبت به محرومین تاکید کردند: جوانانی که به دلیل هم زیستی با قشر محروم جامعه و لمس درد فقر و محرومیت از نزدیک، کمتر درگیر اشرافی گری میشوند و برای تحقق و استقرار دولت اسلامی مدیرانی موفق خواهند بود.
در ابتدای این نامه آمده است: عدالت اجتماعی جزء شعارهای اصلی است که همواره بنیان گذار انقلاب اسلامی، به آن توجه و تاکید داشتند تا جایی که ایشان عدالت اجتماعی را مقصد نهایی اسلام معرفی می کنند و به نوعی این مهم را وظیفه اصلی مسئولین در حکومت اسلامی می دانند. یکی از تهدیدهای عدالت«اشرافی گری »است که حضرت امام (ره) و رهبری معظم انقلاب دائم مدیران و مسئولان دولتی را از آن بر حذر داشته اند. در مقطع حساس کنونی که انقلاب، وارد مرحله تشکیل دولت اسلامی شده است، اشرافیگری تهدیدی است که در صورت شایع شدن در جامعه موجبات یأس و ناامیدی و بدبینی آحاد مردم نسبت به حکومت اسلامی را فراهم می کند و در نهایت سدی بر سر راه وصول آرمانهای انقلاب اسلامی خواهد گردید.
بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی در نامه خود بیان داشت: اشرافیگری مسئولین آسیب بزرگی برای جامعه اسلامی محسوب میشود، خصوصا هنگامی که درصد قابل توجهی از مردم در تامین حداقل های امکانات زندگی مشکلات فراوانی دارند. این در حالی است که بنابر تأکید فراوان بنیان گذار انقلاب اسلامی، رفع محرومیت این بخش قابل توجه جامعه می بایست در صدر برنامه های دولت اسلامی قرار گیرد.
در بخش دیگری از این نامه تاکید میشود: توجه به محرومان این ولی نعمتان کوخ نشین و پرچم داران انقلاب و همچنین رفع فاصله طبقاتی که بر اثر تقسیم ناعادلانه امکانات و اشرافی گری اتفاق افتاده است، گام بلندی در جهت تحقق دولت اسلامی می باشد. البته تحقق این مهم فقط از مسئولین و مدیرانی بر می آید که به دور از خوی اشرافیگری، طعم فقر و استضعاف را چشیده باشند.
در ادامه این نامه آمده است: جهادگران به عنوان نیروهای مؤمن و متدین که فارغ از هرگونه هیاهوی سیاسی، حزبی و جناحی و با هدف خدمت صادقانه در جهت جلب رضایت باری تعالی با حضور خالصانه خود در مناطق محروم و داشتن درک درست از فضای موجود، ضمن مطالبه منطقی از مسئولین نظام در راستای برطرف کردن فاصله طبقاتی و ترغیب مسئولین دولتی برای دوری جستن از اشرافی گری و روی آوردن به خدمت خالصانه نسبت به محرومین، پتانسیلی بالا برای مدیریت آینده نظام محسوب می گردند.
بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی در نامه خود آورده است: جوانانی که به دلیل هم زیستی با قشر محروم جامعه و لمس درد فقر و محرومیت از نزدیک، کمتر درگیر اشرافی گری می شوند و برای تحقق و استقرار دولت اسلامی مدیرانی موفق خواهند بود. قطعا این اتفاق موجب تلألو هویت دولت اسلامی به دور از هرگونه آسیب می گردد.
در این نامه آمده است: جهادگرانی که مثل همیشه مشاهده گر فقر و محرومیت و تبعیض طبقاتی در مناطق محروم استان هرمزگان، شهرستان جاسک ، بخش لیردف و روستاهای سورک و نوگین و .... بودند و برای انجام خدمت به صاحبان اصلی انقلاب ، نامهربانی خیلی ها را دیدند و شنیدند و گذر کردند. ولی جناب رئیس جمهور ما شرمنده شدیم وقتی شنیدیم که مادران سرزمین مان به خاطر عدم وجود امکانات درمانی علاوه بر جنینشان ، خود نیز فرصت حیات دوباره نیافتند ، شرمنده شدیم وقتی دیدیم پدران سرزمین مان تنها مطالبه شان آب برای آشامیدن هست، شرمنده شدیم وقتی دیدیم امیدهای این مرزوبوم به خاطر محرومیت از فضای آموزشی قادر به ادامه تحصیل نیستند ، شرمنده شدیم وقتی دیدیم دانش آموزان این مرزوبوم به خاطر نبود امکانات آموزشی از تحصیل بازماندند و شرمنده شدیم وقتی دیدیم و درک کردیم که در مسائل اقتصادی پدران شرمنده اهل و عیال خود میشوند سخن بس زیاد است در مورد محرومیت مروارید فراموش شده است.
در بخشی از این نامه با اشاره به برخی از نامههای روستائیان و تعدادی از مطالبات آنها اظهار داشتند: کمبود آب آشامیدنی، عدم حمایت از کشاورزان و دامداران، نداشتن خانه بهداشت و پزشک در روستاها و کمبود امکانات پزشکی در بخش لیردف و نبود مدرسه مقاطع راهنمایی و دبیرستان در روستاها از مطالبات روستائیان است.
بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی بیان داشت: جناب آقای روحانی نظر به اینکه یکی از محورهای اساسی دولت تدبیر و امید تدوین برنامه های بلندمدت و کوتاه مدت در مناطق محروم مرزی و اختصاص بودجه های جهشی به منظور جبران عقب ماندگی ها بود و با توجه به محرومیت بیش از اندازه این منطقه مرزی، پیشنهاد ما این است که با دستور جنابعالی کارگروهی تخصصی برای رسیدگی به مشکلات مردم محروم سواحل مکران تشکیل شود و نهایت خدمت خالصانه و صادقانه را برای محرومین جامعه فراهم آورید.
در پایان این نامه آمده است: جناب آقای روحانی برای رفاه مستضعفین کوشش کنید و آرمان های انقلاب را تحقق ببخشید زیرا امام انقلاب فرمودند: «طرح ها و پیشنهادهایی که مربوط به عمران و رفاه حال ملت خصوصا مستضعفین است انقلابی و باسرعت تصویب کنید و از نکته سنجی ها و تغییر عبارات غیرلازم که موجب تعویق امر است اجتناب کنید و از وزارتخانه ها و مأموران اجرا بخواهید که از کاغذبازی ها و غلط کاری های زمان طاغوت اجتناب کنند و رفاه ملت مظلوم و عقب افتادگی های آنها را به طور ضربتی تحصیل و ترمیم کنند».