آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۴۴۰۷

اعتراض کلینتون به قطعنامه ضداسرائیلی یونسکو

«هیلاری کلینتون» نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ضمن انتقاد از قطعنامه ضد اسرائیلی یونسکو در نفی ارتباط یهودیان با «مسجدالاقصی» بر حمایت از رژیم صهیونیستی در سازمان ملل مجددا تاکید کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «هیلاری کلینتون» نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از تلاش سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد (یونسکو) بخاطر تلاش برای تصویب قطعنامه ضد اسرائیلی انتقاد کرد.

 

در بیانیه منتشر شده از سوی ستاد انتخاباتی کلینتون آمده است: «دیدن اینکه کمیته میراث جهانی یونسکو قطعنامه‌ای را درباره قدس که ارتباط عمیق یهودیان با این شهر و مکان مقدس (مسجد الاقصی) آن را نفی می‌کند، در نظر دارد، نامید کننده است.»

 

به نوشته وبگاه «جروزالم پست» کلینتون با ظالمانه خواندن جلسه هفته گذشته یونسکو که پیش‌نویس قطعنامه ضد اسرائیلی در آن تصویب شد، دوباره بر حمایتش از رژیم صهیونیستی در سازمان ملل تاکید کرد.

 

یونسکو روز پنجشنبه هفته گذشته در جلسه‌ای برای رای‌گیری درباره یک قطعنامه پیشنهادی از سوی مصر و تشکیلات خودگردان فلسطین، با 24 رای موافق، 6 رای مخالف و 26 رای ممتنع، مسجد الاقصی را یک مکان مقدس مسلمانان دانست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار